سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون شرکت فرودگاه‌ها مطرح کرد؛

بودجه‌ریزی عملیاتی ۱۰ فرودگاه کشور در سال ۱۴۰۰

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی از اجرای طرح بودجه‌ریزی عملیاتی در ۱۰ فرودگاه کشور تا پایان امسال خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل  از وزارت راه و شهرسازی؛  احمد مظفر معاون برنامه‌ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران گفت: بودجه ریزی عملیاتی (بر مبنای عملکرد یا بهای تمام شده) یک تکلیف قانونی بر اساس ماده ۱۶ قانون خدمات کشوری و نیز برنامه‌های توسعه چهارم، پنجم و ششم بوده که باید از سال ۸۶ در سازمان‌ها اجرا می‌شده است.

او اضافه کرد: سال ۹۸، اهتمام جدی برای اجرای این تکلیف مغفول مانده در دستور کار قرار گرفت و در گام نخست طی فرایند قانونی شرکت پنکو که از شرکت‌های باسابقه و مورد تایید سازمان برنامه و بودجه و افتا (امنیت فضای تبادل اطلاعات) به عنوان مجری طرح انتخاب شد.

معاون برنامه‌ریزی، نظارت و امور اقتصادی با بیان اینکه روش مدل برنامه‌ریزی در طرح بودجه‌ریزی عملیاتی شامل ۱۰ گام است، توضیح داد: مرحله نخست شناسایی خدمات شرکت و مرحله دوم طراحی فرایند انجام خدمات را شامل می‌شود مرحله بعد شناسایی فعالیت‌های مرتبط با خدمات است و سپس هزینه‌یابی فعالیت‌ها، تخصیص شناسه از سازمان اداری و استخدامی برای تعریف فعالیت‌ها، طراحی مدل اجرایی، تعیین واحد‌های هدف و آموزش واحد مجری (فرودگاه)، عقد تفاهمنامه با واحد مجری، تخصیص بودجه به روش بودجه‌ریزی عملیاتی و پایش ارزیابی عملکرد انجام می‌شود.

مظفر گفت: این طرح پنجم اردیبهشت ۱۴۰۰ در جلسه هیئت مدیره شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران تصویب و از ابتدای امسال عملیاتی شده است.

او در تبیین مهمترین مزایای بودجه‌ریزی عملیاتی در مقایسه با بودجه ریزی سنتی توضیح داد: در این راستا می‌توان به تخصیص هدفمند اعتبارات، امکان ردیابی اعتبارات از مرحله تخصیص تا هزینه‌کرد (بر اساس بهای تمام شده و ۵۰۰ تا ۷۰۰ فعالیت تعریف شده) و امکان ارزیابی عملکرد واحد مجری نسبت به خدمات خروجی بر مبنای فعالیت هدف گذاری شده اشاره کرد.

معاون برنامه‌ریزی، نظارت و امور اقتصادی گفت: در گام نخست، این طرح در سال ۱۴۰۰ در ۱۰ فرودگاه شامل بندرعباس، اصفهان، تبریز، گرگان، کرمانشاه، یزد، بوشهر، لارستان، رشت و آبادان عملیاتی می‌شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.