به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه ساندویچ کلاسیک ایتالیایی آشنا کنیم.
مواد لازم:
۱ عدد نان ساندویچ
½ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
۱۵۰ گرم ژامبون گوشت یا بوقلمون
۱۰۰ گرم پپرونی
¼ عدد پیاز کوچک
۱ عدد فلفل دلمه خرد شده
۱ قاشق غذاخوری سس ایتالیایی
۴ عدد پنیر ورقهای
۱۵۰ گرم ژامبون مارتادلا
۳ عدد گوجه فرنگی
۱ مشت روکولا
به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه
بیشتر بخوانید
دستور تهیه
ترجیحا از نان ساندویچی فرانسوی استفاده کنید که نیازی نباشه خمیر نان خالی بشه نان باید بافت سفتی داشته باشه. نانهای ساندویچی صنعتی معمولا بافت خوبی دارند میتونید از نان ساندویچی جو هم استفاده کنید.
با یک چاقوی مخصوص نان که دنده دار هست نان رو کامل از وسط برش بزنید.
یک کاغذ ساندویچ یا کاغذ شیرینی پزی زیر نان بگذارید و سس ایتالیایی و سرکه بالزامیک رو توی نان بریزید.
اول ورقههای پنیر رو روی نان بذارید میتونید از هر پنیری که دوست دارید استفاده کنید سپس ورقههای ژامبون و مارتادلا و پپرونی رو بچینید برای اینکه داخل ساندویچ ژامبونها چین دار قرار بگیره بهتره موقع خرید ژامبون درخواست کنید در نازکترین حالت براتون ژامبون رو برش بزنند، ژامبونهای ورقهای آماده معمولا ضخیم هستند.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/
کاشکی مریض نبودم؛ منم میتونستم از این ساندویچ ها بخورم.