سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سبزیجات مناسب ماه مبارک رمضان از دیدگاه طب سنتی

متخصص طب سنتی از سبزیجات مناسب برای مصرف در ماه مبارک رمضان می‌گوید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محمد عسکر فراشاه، متخصص طب سنتی گفت: سبزی خوردن در سفره ایرانی ها اهمیت ویژه ای دارد و در یک بشقاب سبزی خوردن، گیاهانی با ویژگی‌های متفاوت یافت می‌شود، اما تقریبا همه آن‌ها اشتها آور و مقوی گوارش اند.

او افزود: درماه مبارک رمضان نیز، مصرف سبزیجات بسیار سودمند است و در این میان، بیشتر به مصرف ریحان و نعناع توصیه می‌شود، زیرا به هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک می‌کنند.

عسکر فراشاه ادامه داد: جعفری و گشنیز در درجه دوم اهمیت قرار دارند که موجب ایجاد تعادل در گرمی وسردی سبزی خوردن و تقویت گوارش می‌شوند. مرزه و ترخون نیز به خاطر مزه تند و تیزشان و مزاج خیلی گرم و خشک شان در درجه سوم اهمیت قرار می‌گیرند.

متخصص طب سنتی اظهار کرد: برخی سبزی‌ها مانند تره و تربچه، نفاخ اند که باید کمتر استفاده شوند. مصرف زیاد ترخون نیز مشکل زا است.

او افزود: طبیعت خرفه نیز سرد و‌ تر است و موجب کاهش عطش می‌شود و برای افراد با مزاج گرم وخشک، ایده ال است. مصرف خرفه خشکی وحرارت را فرو می‌نشاند، همچنین برای رفع و پیشگیری از تشنگی در ماه رمضان مفید است و بهتر است که از شربت حاوی تخم خرفه یا سبزی خرفه در وعده افطار و سحر استفاده شود.

عسکر فراشاه تأکید کرد: حجم سبزی خوردن باید در هر وعده غذا معقول بوده وگرنه بر عکس، گوارش را دچار اختلال می‌کند.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.