سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نودل برنجی با کلم برگ

در گزارش زیر طرز تهیه نودل برنجی با کلم برگ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه نودل برنجی با کلم برگ آشنا کنیم.

مواد لازم:

روغن کنجد ۳ قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده ۱ عدد کوچک

پیازچه خرد کرده ۶ ساقه

سیر له کرده ۱ حبه

هویج پخته و رنده کرده ۱ عدد

قارچ ورقه‌ای خرد کرده ۱۵۰ گرم

ساقه کرفس خلالی خرد کرده ۱ پیمانه

کلم سفید خرد کرده ۱ پیمانه

لوبیاچیتی پخته ۱ پیمانه

نمک، فلفل، پاپریکا و جوز‌هندی به میزان لازم

رب انار ۶ قاشق سوپخوری

نودل برنجی سفید ۱۰۰ گرم

پنیر کرد ۱۰۰ گرم

آب نارنج تازه ۲ قاشق سوپخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
روغن، پیاز، پیازچه، و سیر را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و قدری تفت دهید. آن‌گاه هویج، قارچ، کرفس و کلم را بیفزائید و به تفت دادن ادامه دهید به مدت تقریبی ۵ دقیقه.

حالا لوبیا، نمک، فلفل، پاپریکا، جوز‌هندی و رب انار را افزوده و مخلوط کنید. اینک در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق به‌جوش آورید. نودل را بپزید تا کمی نرم شود و در صافی بریزید.

حالا نودل را با مواد فراهم کرده، پنیر کرد و آب نارنج مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بکشید.

یادآوری: به جای نودل از برنج قهوه‌ای می‌توانید استفاده کنید.

منبع:شور و شیرین

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.