سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در یک برنامه تلویزیونی مطرح شد؛

ثبت سفارش ۲۴۰ میلیون دوز واکسن کرونا/ صدور مجوز فاز ۳ واکسن پاستور در هفته آینده

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: بیش از دو برابر واکسن مورد نیاز کشور حدود ۲۴۰ میلیون دوز واکسن کرونا عقد قرارداد و ثبت سفارش شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: به دلیل استقبال افراد از واکسن اسپوتنیک، برای تامین ۶۰ میلیون دوز از این واکسن با طرف‌های روسی مذاکره شده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو بیان کرد: این ۶۰ میلیون دوز، با واکسن‌هایی که از محل تولیدات مشترک ایران و موسسه گامالیا روسیه تامین می‌شود، متفاوت است.

جهانپور گفت: با توجه به محدودیت‌های تولید واکسن بیش از دو برابر واکسن مورد نیاز کشور حدود ۲۴۰ میلیون دوز واکسن کرونا عقد قرارداد و ثبت سفارش شده است.

او ادامه داد: اگر ۱۶۰ میلیون دوز واکسن تامین شود تا پایان سال ۱۴۰۰ واکسیناسیون سراسری در کشور انجام می‌شود. البته اگر همه موارد به درستی پیش برود و واکسن‌های داخلی هم به موقع تولید شود، ممکن است تا پایان سال میلادی ۲۰۲۱ موفق به انجام واکسیناسیون سراسری شویم.

جهانپور گفت: از ظرفیت بخش خصوصی، مازاد بر ظرفیت موجود که بتواند در خرید واکسن فعال کند استقبال می‌کنیم. وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو آماده همکاری با شرکت‌های تامین کننده واکسن مورد تائید و اصیل است.

با واکسینه کردن ۱۶.۵ میلیون نفر آمار ابتلا تغییری نمی‌کند

مصطفی قانعی رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: با واکسینه کردن ۱۶.۵ میلیون نفر، احتمال مرگ حدود ۲۰ درصد از افراد در معرض خطر، کاهش پیدا می کند، اما آمار ابتلا تغییری نمی‌کند.

وی بیان کرد: ۱۶ شرکت برای تولید واکسن کرونا در داخل کشور پرونده ارائه کرده اند،  ۴ شرکت مرتبط با تولید واکسن‌های برکت، رازی، فخرا و تولید مشترک پاستور، تست‌های لازم را انجام داده و مجوز‌ها را گرفته اند و ۳ شرکت هم در انتظار دریافت مجوز هستند.

واکسن ایرانی- کوبایی در آستانه آغاز فاز سه

 رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: واکسن تولید مشترک انستیتو پاستور و کوبا نیز هفته آینده مجوز فاز ۳ را اخذ خواهد کرد و این محصول به صورت دو دوزی و تک دوزی است.

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین از آغاز تولید صنعتی واکسن برکت با پذیرش ریسک خبر داد و گفت: این واکسن هم اکنون درحال ذخیره شدن است و بعد از اتمام فاز ۳، با دریافت مجوز عرضه آن آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: اگر تولید واکسن به حدود ۳ میلیون دوز برسد، می‌توانیم واکسیناسیون سراسری را آغاز کنیم و آغاز واکسیناسیون عمومی با واکسن داخلی انجام می‌شود.

پوشش سراسری واکسیناسیون تا مهرماه

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: پوشش سراسری واکسیناسیون تا مهرماه با استفاده از واکسن‌های داخلی و خارجی صورت می‌گیرد و با واکسینه کردن ۱۶.۵ میلیون نفر، احتمال مرگ حدود ۲۰ درصد از افراد در معرض خطر، کاهش پیدا می کند، ولی آمار ابتلا تغییری نمی‌کند.

وی ادامه داد: زنجیره کرونا وقتی قطع می‌شود که بیش از ۷۰ درصد مردم واکسینه شوند. در صورتی به این نتیجه می‌رسیم که ۱۶۰ میلیون دوز واکسن ذخیره کرده باشیم.

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: ابتدا باید کادر درمان، بیماران خاص و سالمندان که حدود ۲۰ درصد جمعیت هستند واکسینه شوند و  پس از آن، بیماران و در آخر هم افراد عادی واکسینه می‌شوند. قرار است واکسیناسیون کادر درمان در کشور ادامه پیدا کند و تا هفته آینده هم به اتمام برسد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۳۵ ۲۸ فروردين ۱۴۰۰
هنوز نتایج واکسن‌ها به خوبی روشن نیست و ممکنه روی جنین اثر بذاره به نظر من بهتره فعلا مسنا واکسینه بشن که دیگه بچه دار هم نمیشن و ضمنا سرشون هم بیشتر زیر خطره و جوونا و نوجوونا که خطر چندانی تهدیدشون نمیکنه لازم نیست واکسینه بشن