سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رشته پلو با میگو + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه  رشته پلو با میگو را به شما آموزش دهیم.


بیشتربخوانید 


مواد مورد نیاز

برنج ..... ۴۵۰ گرم (۳ پیمانه)

رشتة پلوئی..... ۳۰۰ گرم

لوبیا چشم‌بلبلی...  یک‌ونیم پیمانه

شوید خرد کرده...  ۳۰۰ گرم

روغن یا کره ... به میزان لازم

میگو تمیز کرده ..... ۵۰۰ گرم

نمک.....  به میزان لازم

زعفران حل کرده ......  به میزان لازم

روش‌تهیه

برنج را بخیسانید. آن‌گاه آن را در قابلمة آب در حال جوش بریزید و بپزید. در اواخر پخت رشته را که قدری خرد کرده‌اید به همراه لوبیای پخته اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر آن را بپزید. سپس برنج را در آبکش بریزید و قدری آب ولرم روی آن بدهید؛ و شوید را با آن مخلوط کنید. اینک برنج را در قابلمة مناسبی که قدری روغن در آن ریخته‌اید، بریزید و روی حرارت ملایم ۳۰-۴۵ دقیقه دم کنید. در این فاصله میگو‌های تمیز کرده را با نمک و زعفران مزه‌دار کنید و در قدری روغن ۵ دقیقه تفت دهید. حالا روغن باقیمانده را روی سطح پلو بدهید و در ظرف مناسبی پس از مخلوط کردن با میگو‌ها آن را بکشید و با برنج زعفرانی بیارائید.

خواص میگو

میگو به‌غیر از پروتئین حاوی مقدار قابل‌توجهی مواد مغذی است. ۱۲ گرم میگوی بخارپز بیش از ۱۰۰ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به سلنیوم، بیش از ۷۵ درصد از نیاز روزانه به ویتامین B۱۲، بیش از ۵۰ درصد از فسفر و بیش از ۳۰ درصد از کولین، مس و یُد موردنیاز روزانه را فراهم می‌کند. ما معمولا پروتئین‌های حیوانی را به‌عنوان منابع آنتی اکسیدان درنظر نمی‌گیریم، اما میگو دارای دو نوع آنتی‌اکسیدان است.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.