سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام:

مراکز پیگیری و درمان بیماری کرونا در تربت جام افزایش یافت

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت: با توجه به پیک چهارم کرونا در منطقه جام، مراکز پایش و پیگیری و درمان بیماری کرونا در تربت جام افزایش می‌یابد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر محمد افکار رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام در جلسه کمیته کووید ۱۹ در محل ستاد دانشکده علوم پزشکی تربت جام در جمع معاونین و مدیران دانشکده گفت: در خصوص افزایش مراکز پایش و درمان بیماری کرونا علاوه بر مراکز ۱۶ ساعته قبلی در صالح آباد و نصر آباد ، مرکز ۱۶ ساعتی در پایین جام ترجیحا نیل شهر و در صورت نیاز در کاریز‌نو راه اندازی می شود.

او افزود: با تقویت هماهنگی های بین بخشی می توان کرونا را بهتر کنترل کرد و در خصوص رعایت دستورالعملهای بهداشتی دانشکده علوم پزشکی تربت جام بر اساس وظیفه ذاتی خود نقش ناظر را داشته و در صورت رعایت نکردن استانداردهای بهداشتی در منطقه جام ، دستگاه‌های مربوطه موظف به رسیدگی به تهدید‌کنندگان سلامت و بهداشت عمومی هستند.


بیشتر بخوانید:


رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام ادامه داد: دانشکده علوم پزشکی تربت جام به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به پرسش‌های شهروندان درباره آموزش‌های مراقبتی، راهنمایی‌های لازم در صورت داشتن علائم مربوط به کرونا، ارائه آدرس نزدیک‌ترین مراکز بهداشت و جدیدترین اخبار و اطلاعات مربوط به ستاد مقابله با کرونا در منطقه جام است.

افکار بیان کرد: همشهریان عزیز برای دریافت مشاوره و دریافت پاسخ سوالات خود در زمینه كرونا ویروس می توانند همه روزه از ساعت ۷ صبح تا ساعت ۱۹ با شماره ۵۲۵۲۶۱۳۴ و شماره ۱۱۵ تماس بگيرند.

او تصریح کرد: افرادی که خود، بستگان و اطرافیانشان علائمی مشکوک به ویروس کرونا دارند می توانند با کارشناسان این سامانه مشورت کنند که وضعیت و شرایط بالینی افراد از طریق تلفن بررسی شود و اگر نیاز باشد کارشناسان آنها را به مراکز درمانی ارجاع می دهند اما اگر هم علائم منطبق با تشخیص کرونا نباشد به تماس گیرنده اطمینان خاطر داده و توصیه‌های بهداشتی لازم را ارائه می کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام تاکید کرد: در‌صورت بروز وضعیت بحرانی در پیک چهارم کرونا چند محل برای نقاهتگاه و قرنطینه با هماهنگی ادارات مربوطه تجهیز و در صورت لزوم از آن مکان‌ها استفاده خواهد شد.

افکار اظهار کرد: برای رهایی از بحران کرونا، مبارزه جدی با بیمارستان هراسی و آموزش عمومی مردم در خصوص مراجعه به موقع به مراکز درمانی کووید ۱۹ و خریداری داروی مصرفی در موضوع پیک چهارم در دستور کار دانشکده قرار دارد.

او ضمن درخواست از همشهریان گرامی مبنی بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی افزود: تجمعات خانوادگی می تواند خطر آفرین باشد لذا مردم باید برای حفظ سلامت خود همچنان دستورالعملهای بهداشتی را رعایت و از دورهمی ها و تجمعات خودداری کنند.

 

انتهای پیام//ز.ج

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.