سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاثیرات منفی فرزندپروری خشن بر ساختار مغز کودک در دوره بلوغ

یک مطالعه جدید در کانادا نسبت به فرزند پروری خشن یا تربیت فرزندان با خشونت و تأثیر منفی آن روی مغز کودک هشدار داد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العالم، فریاد زدن مکرر، ضربه زدن یا عصبانی شدن در برابر کودک، می‌تواند بر ساختار مغز او در دوره بلوغ تأثیر بگذارد.

محققان دانشگاه مونترال کانادا و استنفورد در ایالات متحده، تأثیرات شیوه تربیتی خشن و بی رحمانه بر مغز کودکان را بررسی کردند. این اولین مطالعه‌ای است که سعی در شناسایی ارتباط بین رفتار‌های ظالمانه والدین و اضطراب و آناتومی مغز کودکان دارد.

سابرینا ساورین نویسنده اصلی این پژوهش می‌نویسد: این تأثیرات فراتر از تغییرات مغز است. فکر می‌کنم آنچه برای والدین و جامعه مهم است درک این نکته است که بکارگیری مکرر رفتار‌های سخت و خشونت آمیز والدین می‌تواند به رشد اجتماعی، عاطفی و ذهنی کودک آسیب برساند.

محققان دریافتند کودکانی که تحت تربیت «والدین خشن» بزرگ شده اند، پوسته جلوی پیشانی و آمیگدالای کوچکتری دارند؛ این دو ساختار مغزی، نقشی اساسی در تنظیم روحیه عاطفی و ایجاد اضطراب و افسردگی دارند. محققان امیدوارند نتایج بدست آمده والدین را ترغیب کند تا هنگام تعامل با فرزندان اقدامات خشونت آمیز کمتری انجام دهند.

ساورین گفت: این نتایج مهم و جدید هستند. این اولین بار است که رفتار‌های خشن والدین با کوچک شدن ساختار مغزی کودک مرتبط می‌شود؛ همان چیزی که در قربانیان سوء رفتار‌های خطرناک مشاهده می‌کنیم.

ساورین اظهار داشت که یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ نشان داده است رفتار‌های خشن والدین می‌تواند باعث تغییر عملکرد مغز در کودکان شود، اما اکنون می‌دانیم که آن‌ها بر ساختار مغز کودکان نیز تأثیر می‌گذارند.

در این مطالعه، کودکان از بدو تولد مورد بررسی قرار گرفتند، روش‌های مختلف تربیتی والدین تحت نظر قرار گرفت، میزان اضطراب در کودکان بین دو تا نه سال، هرساله بررسی شد و در سن ۱۲ تا ۱۶ سالگی آن‌ها تحت آزمایش تصویربرداری تشدید مغناطیسی و اضطراب قرار گرفتند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.