سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترچین کله پاچه؛ غذایی خوش رنگ و لعاب از گلستان

ته‌چین ها غذای مورد علاقه گلستانی هاست که یکی از آنها ته چین کله پاچه است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان ،مردم استان گلستان پخت انواع ته چین را در برنامه غذایی خود می‌گنجانند و با مهارت خاصی آن را طبخ می‌کنند.

مریم سپهری یکی از شهروندان گلستانی در مورد این غذا می‌گوید: مردم استان گلستان عاشق ته‌چین هستند و انواع مختلفی از ته‌چین (در گویش محلی ترچین) در آشپزخانه‌های مردم استان گلستان پخته می‌شود.

او ادامه داد: ته‌چین گوشت، ته‌چین مرغ، ته‌چین بادمجان، ته‌چین تخم‌مرغ و حتی ته‌چین کله‌پاچه را می‌توان از جمله غذا‌های محبوب مردم گلستان دانست.

او گفت: در تهیه ته چین گوشت که معمولا ترکیب اصلی گوشت گوسفند است همراه با ادویه و پیاز سرخ می‌شود و سپس لابه‌لای برنج قرار می‌گیرد.

مریم سپهری افزود: برای ته‌چین کله پاچه نیز، ابتدا اجزای مختلف بدن گوسفند، قدری همراه با آب پخته می‌شوند و سپس به برنج اضافه می‌شوند.

او گفت: در شکل سنتی طبخ ته‌چین کله‌پاچه، پخت گوشت به صورت کامل همراه با برنج انجام می‌شود که در این صورت زمان پخت غذا بسیار طولانی‌تر می‌شود.

مواد لازم:
اجزای گوسفند به میزان لازم
برنج به میزان لازم
نمک ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری

 

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.