سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ته چین کشمش و لپه

در گزارش زیر طرز تهیه ته چین کشمش و لپه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت ته چین کشمش و لپه خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم:

برنج۳ پیمانه
سینه مرغ۸۰۰ گرم
کشمش پلویی۱/۲ پیمانه
لپه‎۱/۲ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
ماست چکیده ترش۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
زعفران، روغن، نمک و فلفل


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

برنج رو بشویید و خیس کنید، و بعد به روش کته یا آبکش اونو آماده کنید.
لپه رو هم جداگانه بشویید و بپزید.
پیاز رو خلالی کنید و به همراه سینه مرغ تفت بدید، وقتی مرغ تفت خورد، کمی زعفران، نمک و فلفل بزنید و کمی آب روی مرغ بریزید و اجازه بدید تا بپزه و بعد ریش ریش کنید.
کشمش رو هم کمی خیس کنید و بعد در روغن تفت بدید. در یک کاسه، تخم مرغ‌ها رو با چنگال بزنید تا باز بشن و بعد ماست چکیده و زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مایه ته چین رو به برنجتون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
حالا در یک قابلمه مورد نظر، کمی برنج بریزید و صاف و فشرده کنید، حالا مرغ‌های ریش ریش شده، یک لایه لپه و یک لایه کشمش بریزید و خوب صاف کنید و مابقی برنج رو بریزید و خوب فشرده و صاف کنید و اجازه بدید تا ته چین با حرارت خیلی کم برای مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم دم بیاد.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.