به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محمد عسکرفراشا متخصص طب سنتی گفت: سکنجبین که در طب ایرانی سرکه انگبین نام دارد بهترین نوشیدنی فصل بهار بوده و شامل دو نوع سکنجبین ساده و عسلی است.
او افزود: سکنجبین ساده از سرکه، آب و شکر تشکیل شده است و سکنجبین عسلی که در آن به جای شکر از عسل استفاده میشود.
عسکر فراشا ادامه داد: انواع سکنجبینهای مختلف را با توجه به فرمولهای متفاوت به راحتی میتوان تهیه کرد.
این متخصص طب سنتی اظهار کرد: برای تهیه سکنجبین منعنع عرق نعنا یا برگ نعنا به آن افزوده میشود. سکنجبین برای افزایش اشتها و رشد کودکان مفید است.
او افزود: سکنجبین مواد زائد و حرارت بدن را از بین میبرد و با کاهش حرارت بدن، اشتهای انسان را افزایش میدهد.
متخصص طب سنتی با اشاره به مفید بودن نوشیدنی سکنجبین در فصل بهار گفت: توصیه میشود درمجالس ومهمانیها به جای چای داغ از نوشیدنی سکنجبین استفاده شود.
انتهای پیام/غ