سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو مطرح شد؛

آخرین وضعیت اجرایی شدن پروژه های خط ریلی ایران و روسیه

جلالی از اجرایی شدن سه پروژه احداث خط آهن رشت - آستارا، زاهدان - بیرجند و برقی سازی خط آهن گرمسار - اینچه برون در قلمروی سرزمینی ایران خبر داد.

به گزارش  حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو در یک رشته توئیت در خصوص اجرایی شدن پروژه‌های خط ریلی در ایران در راستای فعال شدن کریدور بین المللی شمال - جنوب نوشت: فعال سازی کریدور ریلی غرب دریای خزر به موازات فعال سازی کریدور ریلی شرق خزر موجب بهره مندی تمامی کشور‌های واقع در مسیر کریدور شمال جنوب از مزایای اقتصادی آن به ویژه در زمینه صرفه جویی در زمان و هزینه انتقال کالا و کسب درآمد‌های ترانزیتی می‌شود.

وی افزود: اجرایی شدن سه پروژه احداث خط آهن رشت - آستارا، زاهدان - بیرجند و برقی سازی خط آهن گرمسار - اینچه برون در قلمروی سرزمینی جمهوری اسلامی ایران موجب فعال شدن بخش‌های شرقی و غربی کریدور بین المللی شمال جنوب خواهد شد و عملیاتی شدن پروژه‌های اول و دوم مستلزم حمایت دولت‌های ذینفع و ورود بخش خصوصی آن‌ها می‌باشد.

گفتنی کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه همچنین در خصوص جایگزنی کریدور شمال جنوب به جای مسیر پر ریسک ترانزیتی کانال سوئز در توئیتی نوشته بود: با توجه به مسدود شدن کانال سوئز در چند روز اخیر و خسارت روزانه ۹ میلیارد دلاری به اقتصاد دنیا، ضرورت تسریع در تکمیل زیرساخت‌ها و فعالسازی کریدور شمال - جنوب به عنوان جایگزین مسیر کانال سوئز، بیش از گذشته دارای اهمیت شد. اتفاق اخیر نمایانگر آن است که با توجه به عبور سالانه بیش از یک میلیارد تن کالا از مسیر کانال سوئز باید مسیر جایگزین و کم ریسک تری را در نظر داشت و کریدور شمال- جنوب با برخورداری از کاهش مدت زمان سفر تا ۲۰ روز و صرفه جویی در هزینه‌ها تا ۳۰ درصد گزینه برتر می‌باشد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۳۶ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
سالانه یک میلیارد تن کالا جابجا می شود !!! آن هم با کمترین سرعت ممکن !!! ایران به سرعت توان ریلیل اش را در تکمیل اتصالات بین المللی رشت آُستارا و بصره شلمچه و چابهار زاهدان سرخس ! و خطوط آنتنی داخلی ! و افزایش ناوگان ریلی در تعداد لکوموتیو و واگن باری و ساخت شهرها و دهکده های لجستیکی طبق سند لجستیک کشور افزایش دهد !!! انشاالله انشاالله انشاالله انشاالله انشاالله انشاالله انشاالله انشااله انشاالله انشاالله می تواند بخش اعظمی از این بار را بر بستر ریل داخل کشور جابجا کند !!! 20 روز زمان بسیار زیادی است برای صادرکننده کالا !!! خصوصا بعد از اتال خط ML-1 پاکستان به چین و اتصالش به کریدور ITI با ایران وضعیت صادرات به سادگی و انشاالله انشاالله انشاالله انشاالله انشاالله انشاالله انشاالله انشاالله انشاالله انشاالله انشاالله انشاالله چند هزار برابر خواهد شد !!!!!