سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کباب فسنجانی حرفه ای؛ خوشمزه و خاص

در گزارش زیر طرز تهیه کباب فسنجانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  دستور تهیه کباب فسنجانی  را به شما آموزش می دهیم.  

مواد لازم:
گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ: ۶۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
گردو آسیاب شده: ۲۰۰ - ۳۰۰ گرم
رب انار: یک فنجان سر پر
نمک، فلفل، زعفران دم کرده: به میزان دلخواه

نکته: این غذا را میشود هم به صورت کبابی و هم به صورت بخار پز در تابه‌های چفل طبخ کرد.


ییشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از رمز و راز ترد شدن کتلت و فیله مرغ سوخاری خوشمزه در منزل تا ژله رولی ویترینی + تصاویر


طرز تهیه:
ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه کبابی خرد میکنیم سپس پیاز را خرد کرده ودر ظرف به آن میافزاییم بعد از آن گردویی که از قبل آسیاب کرده بودیم راهمراه رب انار ونمک وفلفل وزعفران دم کرده را به بقیه مواد اضافه میکنیم وبرای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت میدهیم تا به خوبی با هم مزه دار شوند.

نکته: پیاز‌ها نباید ریز خرد ویا رنده شوند، زیرا به گوشت چسبیده وزمان کباب کردن پیاز‌ها زودتر میسوزند ومورد دیگر این که اگر نخواستید گوشت‌ها را به صورت جوجه کبابی با سیخ جوجه، کباب کنید میتوانید آن را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه‌های چفل به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید که در آنوقت آب کباب‌ها به روغن میافتد وطعم ومزه واقعی فسنجان را به خود میگیرد.


نا گفته نماند که این غذا را هم با برنج ویا هم بانان میتوان سرو نمود. غذای لذیذی است امتحان کنید. نوش جان

منبع: دلگرم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.