به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرکه رز طعم بی نظیری به سالاد و سایر غذاها میدهد. هم درست کردنش راحت بوده و هم بهترین هدیه به افراد خوش خوراک است.
مواد لازم::
گلبرگ رز ارگانیک و عاری از سموم ۱ پیمانه:: سرکه سفید ۴ پیمانه
طرز تهیه:
گلبرگهای رز را به آرامی با آب جاری بشویید.
بگذارید خشک شوند. میتوانید آنها را روی کاغذ روغنی، حوله یا دستمال سفره قرار دهید.
گلبرگها را داخل شیشه قرار داده و با سرکه پر کنید.
در شیشه را محکم ببندید.
شیشه را به مدت یک ماه در آفتاب قرار دهید.
استفاده کنید. میتوانید در سالادها و هر غذای دیگری که سرکه لازم دارد، از آن لذت ببرید.
ییشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از رمز و راز ترد شدن کتلت و فیله مرغ سوخاری خوشمزه در منزل تا ژله رولی ویترینی + تصاویر
نکات و هشدارها - بعضی مصارف غیر آشپزی از سرکه رز:
- میتوانید مقداری به آب لباسشویی اضافه کنید تا لباسها معطر شوند. برای نرمی و معطر شدن حولهها هم میتوانید مقداری سرکه رز به هنگام شستشو اضافه کنید.
- یک دستمال را در سرکه رز خیس کرده و به پیشانی خود بمالید تا سردرد را برطرف کند.
- سرکه رز را داخل بطری اسپری ریخته و به توالت و حمام اسپری کنید تا خوشبو شوند.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/