سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۰ ترفند مخفی در آشپزی که فقط سرآشپز‌های حرفه‌ای می دانند!

در دنیای آشپزی هرکسی برای خودش روش های خاصی دارد کا با به کار گرفتن آنها می تواند غذا های خوبی درست کند و از آن ها لذت ببرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در دنیای آشپزی هرکسی برای خودش روش‌های خاصی دارد کا با به کار گرفتن آن‌ها میتواند غذا‌های خوبی درست کند و از آن‌ها لذت ببرد. اما باید گفت یک سری از ترفند‌های آشپزی هستند که فقط خاص سرآشپز‌های حرفه‌ای است و هرکسی نمی‌داند که این ترفند‌های خاص سرآشپز‌ها چه هستند. این ترفند‌ها مخصوص سرآشپز‌های رستوران هاست که باعث می شوند که غذا‌هایی درست کنند که همه را به تعجب وا بدارند.

۱- اگر در حال سرخ کردن همبرگر هستید، یک گودی در وسط آن ایجاد کنید. با این کار مدت زمان طبخ غذا را کاهش خواهید داد.

۲- برای بریدن بی‌عیب و نقص یک تکه کیک، چاقو را زیر آب داغ نگه دارید. با این کار به راحتی می توانید کیک را ببرید بدون اینکه شکل و ظاهر زیبای آن از بین برود.

۳- اندازه هر وعده غذایتان را با مشت خود اندازه بگیرید. این کار باعث می شود که همیشه یک معیار ثابت داشته باشید.

۴- برای پیشگیری از سر خوردن چاقو، چند کش پلاستیکی دوردسته بپیچید و مانع از ایجاد مشکل می شود.

۵- هر چه پوست لیمو ترش نازک‌تر، ترش‌تر این نکته را باید زمانی که در حال خرید هستید رعایت کنید.

۶- برای بررسی تازگی تخم مرغ، به حلقه سفیده که اطراف زرده است توجه کنید.

۷- وقتی یک برش از کیک برمی‌داریم، می‌توانیم با اتصال دو تکه نان تست توسط خلال دندان به لبه‌های کیک از بیات یا خشک شدن آن جلوگیری کنیم. مطابق عکسی که قرار گرفته است.

۸- بهتر است سبزیجات تازه را در تکه‌ای فویل بپیچیم تاطولانی‌تر آن‌ها رانگه داریم و مانع از خراب شدن سریع آن‌ها شویم.

۹- برای گرم کردن مجدد پیتزایی که قبلا پخته شده، قبل از قرار دادن آن در فر، کمی آب روی غذایتان اسپری کنید.

۱۰- استیک را در امتداد رگه برش بزنید. با این کار از پاره و تکه شدن آن پیشگیری می‌کنید و شکل زیبایی به خود میگیرند.

منبع:طلا

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، ترفند
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ممد
۲۳:۲۱ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
اگه فقط سر اشپز ها میدونن شما از کجا فهمیدید
ناشناس
۲۲:۱۲ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
استیک !!!!!
بروبابا
ناشناس
۱۹:۲۹ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
مطابق شکل!!! چشم دل بایستی باز کنیم؟!
ناشناس
۱۹:۱۱ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
بعضیاش خوب بودبیشترازین نکات آشپزی بزارین
قریشی
۱۸:۱۶ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
داخل متن فرمودید مطابق عکس! کدوم عکس مد نظرتون بود؟!!!
ناشناس
۱۵:۵۵ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
گفتم حالا چی میخواد بگه...