سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اجرای نسخه الکترونیکی پزشکی با حذف دفترچه درمانی

مدیردرمان تأمین اجتماعی استان فارس گفت: توقف صدور دفترچه‌های تأمین اجتماعی برای اجرای دولت الکترونیک و براساس برنامه ششم توسعه است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، اکبر امیری در نشست خبری، با بیان اینکه توقف صدور دفترچه‌های تأمین اجتماعی برای اجرای دولت الکترونیک و براساس برنامه ششم توسعه است، گفت: بر این اساس بیمه‌ها موظف شدند که سیستم پرونده و ارجاع الکترونیک اجرا کنند و در سازمان تأمین اجتماعی این موضوع اجرا شد.

او با بیان اینکه از ابتدای سال ۹۶ تمام مراکز ملکی تمامی فرآیند‌های ویزیت داروخانه و آزمایشگاه بر بستر الکترونیک اجرا شده، افزود: تشکیل پرونده الکترونیک بیمار در مراکز ملکی یکی از مزایای این طرح است و در۶ ماه گذشته ظرفیت اینترنت این سامانه۸ برابر افزایش پیدا کرد.

مدیردرمان تأمین اجتماعی استان فارس افزود: در کشور بین ۶۵ تا ۶۸ درصد از نسخ صادر شده به صورت الکترونیک در حال انجام است.

امیری با بیان اینکه در فارس با توجه به استقرار پزشک خانواده و اتصال به سامانه سیب، گفت: تلاش شده است که سامانه نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی و سامانه سیب تا پایان اسفندماه به یکدیگر متصل شوند.

به گفته او، از این پس دفترچه درمان تأمین اجتماعی صادر نمی‌شود و تمام کار‌ها از طریق سامانه نسخه الکترونیک اجرایی می‌شود و بیمه شدگان تأمین اجتماعی می‌توانند از سامانه ۱۴۲۰ در این خصوص مسائل بیمه‌ای خود را پیگیری کنند.

امیری از اتصال بین سامانه نسخه الکترونیک و سیب خبر داد که پزشکان خانواده هم در فارس می‌توانند از آن سامانه استفاده کنند، گفت: چند راهکار برای حق بیمه‌های مراکز درمانی در نظر گرفته شده است که تهاتر حق بیمه یکی از راه‌های آن به شمار می‌رود.

او تصریح کرد: با اجرایی کردن این فرآیند و پرداخت به موقع به مؤسسات خصوصی بدهکار نیستیم و با بیمارستان‌های خصوصی تا به ابتدای آذر ۹۹ تسویه حساب شده است.

امیری از تسویه حساب با پزشکان خانواده تا پایان دیماه امسال خبر داد و در ادامه به موضوع شیوع کرونا در استان فارس اشاره کرد و گفت: ۱۹۰۴ بیمار کرونایی در بیمارستان شهید بهشتی بستری داشتیم و تا ۷۰ تخت در اختیار بیماران کرونایی بود.

او با اعلام اینکه ۲ نفر از همکاران در بخش درمان تأمین اجتماعی به جمع شهدای سلامت پیوستند، اظهار کرد: ۴۷۴ نفر هم به این بیماری دچار شدند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس همچنین از ساخت ۲ درمانگاه در شهر‌های زرقان و فیروزآباد خبر داد و گفت: ظرف ۲ ماه آینده کلنگ درمانگاه مهر را به زمین خواهیم زد.

او اضافه کرد: بحث نسخه الکترونیکی از آرزو‌های نظام سلامت بود و از سال ۹۷ ضعف‌های سیستم گرفته شده است و این اتفاقات باعث می‌شود تا از قاچاق دارو جلوگیری شود.

امیری با تصریح اینکه نسخه الکترونیکی بیش از ۶۵ درصد ضریب نفوذ در کل کشور دارد، اظهار کرد: مرجع ابلاغ و تصویب هرگونه تعرفه در نظام سلامت کشور، شورای عالی بیمه است.

او گفت: همچنین جمعیت تحت پوشش بالغ بر ۲ میلیون و ۲۷۰ هزار نفر می‌باشد و ۴۵ درصد جمعیت استان تحت حمایت‌های پوششی درمان تأمین اجتماعی هستند که یا به ۲۲ مراکز ملکی و یا به مراکز طرف قرار داد در سطح استان که بالغ بر ۲۹۰۰ مرکز می‌باشد مراجعه است.

امیری با اعلام اینکه مهر پزشک خانواده به منزله اعتبار برای استفاده از تسهیلات پزشک خانواده است، افزود: در اگر فردی از استان فارس به استان دیگری برود، باید فرانشیز بیشتری پرداخت کند که علت آن است، فرانشیز پزشک خانواده در فارس توسط دولت تأمین می‌شود، اما در سایر استان‌ها وجود ندارد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس از پیوستن ۵ استان دیگر به سیستم ارجاع خبر داد و گفت: در سال ۹۸ حدود ۸۰ درصد رضایت عمومی مردم از طرح پزشک خانواده وجود داشت.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.