مسعود اعتمادیفر مدیرعامل انجمن صرع استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، درباره آمار مبتلایان به صرع در استان اصفهان گفت: یک درصد از جامعه ایران مبتلا به بیماری صرع هستند که در استان اصفهان بین ۵۵ تا ۶۰ هزار بیمار مصروع زندگی میکنند. داروهای گروه صرع به چند دسته تقسیم میشوند و صرعها به جهت علت و کلینیکی متفاوت هستند با این تفاوتها داروهای متعددی نیاز است تا متناسب واکنش هر فرد مصرف شوند.
او افزود: بیماری صرع دو نوع است، در صرعهای موضعی، بیمار ناگهان میترسد، انحراف سر و گردن پیدا میکند و در صرعهای عمومی مریض هوشیاری خود را از دست میدهد.
مدیر عامل انجمن صرع استان گفت: صرع در گروه سنی اطفال یعنی زیر ۱۰ سال و سنین بالای ۵۰ سال بیشتر شایع است. خوانوادهها در صورت مشاهده نشانههایی مانند مات شدن، خیره شدن، انحراف چشمها و سر در اطفال، باید به پزشک مربوطه مراجعه کنند. بیماری صرع در ۷۵ درصد موارد با ۱ دارو و در ۲۰ درصد موارد با ۲ یا ۳ دارو کنترل میشود.
او ادامه داد: ۱۰ درصد صرعها مقاوم هستند که به آنها صرعهای مقاوم به درمان میگویند. روند بهبودی بیماران صرع در استان اصفهان روبه بهبودی بوده است و مشکلی در زمینه تهیه داروهای ضد صرع نداریم.
اعتمادی با اشاره به فعالیتهای عمومی واجتماعی افراد مبتلا به صرع گفت: در اکثر موارد مانند ازدواج، رانندگی و تحصیل مشکلی ندارند و به راحتی میتوانند به فعالیتهای اجتماعی خود ادامه دهند.
او گفت: انجمنهای صرع در کل کشور فعالیتهای خوبی در زمینه کمک به بیماران مصروع دارند که انجمن صرع اصفهان حمایتهای اقتصادی و حقوقی خوبی را به بیماران ارائه میکند.
انتهای پیام/ی