سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ظرفیت تولید گوشت شترمرغ در سیستان و بلوچستان به ٢٠٠ تن ارتقا یافت

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت سالانه گوشت شترمرغ در این استان با فعالیت ٣٧ واحد پرورش صنعتی و سنتی به ٢٠٠ تن افزایش یافته است.

غلامرضا سرگزی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهارداشت: هم‌اینک ۱۴ واحدهای پرورش صنعتی شترمرغ سیستان و بلوچستان به ظرفیت چهار هزار و ۱۵۰ قطعه در سیستان و بلوچستان فعال است.

او  بیان کرد: همچنین ۲۳ واحد پروار بندی و پرورشی مولد شترمرغ سنتی با مشارکت بهره برداران و سازمان جهاد کشاورزی در سیستان وبلوچستان ساخته شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود:منطقه سیستان بیشترین واحدهای پرورش شترمرغ را داراست و استان اصفهان عمده خریدار شترمرغ استان است.

او ادامه داد: با توجه به شرایط آب وهوایی مناسب و از طرفی علاقمندی افراد به پرورش شترمرغ در مرکز و جنوب سیستان و بلوچستان این صنعت در استان در حال توسعه است.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.