سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نیلی احمدآبادی:

کرونا نشان داد بشر همچنان مورد تهدید است

رئیس دانشگاه تهران گفت: در واقع ویروس کرونا به ما نشان داد که علی‌رغم پیشرفت‌های علمی همچنان بشر مورد تهدید است.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست خبری جشنواره بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران با هدف تجلیل از برگزیدگان و فعالان حوزه بین‌الملل دو دانشگاه، امروز (شنبه، ۲۵ بهمن‌) با حضور محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران و عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشگاه تهران برگزار شد. 

نیلی احمد آبادی در این نشست اظهار کرد: این برنامه ۱۰ سالی می‌شود که به صورت مداوم در حال برگزاری است و تا دو سال پیش به صورت مجزا برگزار می‌شد که از دو سال پیش با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

او افزود: این جشنواره در مقایسه با جشنواره‌های دیگر نشان می‌دهد که جشنواره سال‌های گذشته فرصتی برای دور هم جمع شدن دانشجویان ایرانی و خارجی و برگزاری برنامه‌های متنوع بود، اما به علت شیوع ویروس کرونا این جشنواره امسال با تاخیر و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی برگزار شد.

نیلی احمدآبادی تصریح کرد: ناگفته نماند که تمامی اتفاقات امسال و مجازی شدن آموزش‌ها و سایر امور به علت بروز ویروس کرونا تمام دنیا را شوکه کرد. باید دانست که توسعه علم و پیشرفت‌های بشر در دو قرن اخیر ما را مغرور کرده و باعث شده بود تا از برخی واقعیت‌ها دوری کنیم، در واقع ویروس کرونا به ما نشان داد که علی رغم پیشرفت‌های علمی همچنان بشر مورد تهدید است.

رئیس دانشگاه تهران ادامه داد: باید دانست که هیچ چیز جایگزین علم نمی‌شود. با استفاده از علم می‌توان در برابر ویروس کرونا ایستادگی کرد و این نکته به ما نشان داد که انسان بدون علم قطعا به قرون وسطی بر می‌گردد.

او با بیان اینکه مرز‌های جغرافیایی نباید مانع از همکاری‌های بین المللی شود، تاکید کرد: ذات علم یک امر جهانی است و این حوزه بدون همکاری و هم‌گامی مردم جهان دستاودر‌های مهمی نخواهد داشت. دانشگاه به عنوان مرجع علمی یک مرکز بین المللی است و این نهاد با صلح و دوستی و ارتباطات جهانی تعریف می‌شود. دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه‌های ایران در این زمینه پیشگام هستند. به عنوان نهاد علمی تنها در صحنه ملی تعیین کننده نبودیم بلکه در صحنه‌های بین المللی هم نقش زیادی داشته ایم.

نیلی احمدآبادی گفت: با شیوع ویروس کرونا به سرعت به سمت آموزش‌های مجازی حرکت کرده و همواره سعی کردیم تا در حوزه پژوهش‌های کابردی از امکانات خود استفاده کنیم با اینکه در این مسیر مشکلاتی پیش آمد، اما از مدار علم و دانش عقب نماندیم.

او با بیان اینکه بزرگترین عقب افتادگی، عقب افتادگی در علم است، تاکید کرد: در دانشگاه تهران در دوران ویروس کرونا بیش از ۷ هزار درس به دانشجویان ایرانی و خارجی از طریق آموزش‌های مجازی ارائه می‌شود.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.