سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شیرینی برنجی نسکافه‌ای برای عید نوروز

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی برنجی نسکافه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه شیرینی برنجی نسکافه‌ای برای کسایی که به قهوه علاقه‌ی فراوان دارند.

مواد لازم:

آرد برنج ۴۰ گرم
آرد ۲۴۰ گرم
روغن جامد قنادی ۲۰۰ گرم
پودر نسکافه یا قهوه ۲ قاشق چایی خوری
پودر قند۷۰ گرم
دانه قهوه شکلاتی برای تزیین
تخم خرفه برای تزیین


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پنکیک سیب زمینی پنیری و پنه میگو تا ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو + تصاویر


طرز تهیه:

در ابتدا باید چند نکته رو بگم شما اگر روغن قنادی در اختیار ندارید میتونید از ۲۵۰ گرم کره استفاده کنید.

این شیرینی به نظرمن ترکیبی ازشیرینی سنتی و شیرینی مدرن هست و هم شیک و هم خوشمزه ..

در ظرفی مناسب روغن قنادی و پودر قند را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شوند. سپس پودر نسکافه را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر هم مخلوط آرد و آرد برنج را بریزید. در این مرحله میتونید خمیر را در قیف بریزید و در سینی فر که کاغذ انداختید به هر شکلی که دوست دارید فرم دهید.

ولی کاری که من انجام دادم این بود که از خمیر به اندازه یک گردوی کوچیک برداشتم و باماسوره دورش رو خط انداختم و در مرکز یک دونه قهوه شکلاتی گذاشتم و در سینی فرروی کاغذ روغنی چیدم سپس سینی را در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشتم.

منبع: آشپزون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.