سید احسان قاضی زاده هاشمی نماینده مردم سرخس در مجلس شورای اسلامی در حاشیه مراسم آغاز عملیات اجرایی یک طرح تأمین واگن ویژه منطقه اقتصادی سرخس در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد،گفت: جذب سرمایه گذاران در حوزههای مختلف شامل پتروپالایشگاه ها، خدمات ساختمان، حمل و نقل ریلی در این خطه مرزی باعث رونق اقتصاد خواهد شد که با بهر برداری از این طرحها در سال ۱۴۰۰ شاهد ایجاد کسب و کار و فرصتهای شغلی برای جوانان سرخسی خواهیم بود.
او افزود: از پنج مرز ارتباطی جمهوری اسلامی ایران با کشور ترکمنستان و کشورهای حوزه CIS، فقط مرز سرخس دارای حمل و نقل ریلی است.
فعال شدن ۲۰۰ واگن ریلی در مرز سرخس _ ترکمنستان
عضو مجمع نمایندگان خراسان رضوی ادامه داد: در حال حاضر روزانه بین ۲۰۰ تا ۲۲۰ واگن در این پایانه مرزی با کشور ترکمنستان تبادل دارند که ۱۳۰ واگن رفت و ۹۰ واگن به صورت برگشت است و این حوزه گسترده ریلی باعث غنای اقتصادی منطقه شده است.
قاضی زاده به بحران بیماری کرونا و تعطیلی چند ماهه گذرگاههای مرزی ایران و ترکمنستان اشاره و بیان کرد: حوزه کامیونی سرخس نسبت به گذرگاه لطف آباد و باجگیران فعالتر است و امروز پس از چندماه تعطیلی، از این بحران عبور کرده ایم.
او با اشاره به اینکه سرمایه گذاریها نیازمند حضور شرکتهای بخش خصوصی فعال است تصریح کرد: هرآنچه ما بتوانیم سهم بیشتری را از بازار ترانزیت حمل و نقل ریلی نصیب مرز سرخس کنیم، موجب ایجاد اشتغال و توسعه کسب و کار خواهد شد.
این نماینده مجلس در خصوص آرزوی ۲۷ ساله مردمان مرزنشین سرخس و تبدیل منطقه ویژه اقتصادی به منطقه آزاد تاکید کرد: دولت پیرامون این موضوع لایجهای را ارائه کرده بود که سه منطقه مازندران، دوغارون و سرخس در یک لایحه گنجانده شده است و این موضوع ابهاماتی را برای فقههای شورای نگهبان بوجود آورده بود.
قاضی زاده اظهارکرد: در این زمینه حجت الاسلام مروی تولیت آستان قدس رضوی جلساتی را با اعضای شورای نگهبان برگزار تا ابهامات برطرف شود.
نماینده مردم سرخس در مجلس شورای اسلامی گفت: در این زمینه جلسات مستمری با مجمع تشخیص مصلحت نظام هم برگزار کردیم و کلیه اقدامات برای ارتقاء منطقه و تبدیل آن از منطقه ویژه اقتصادی به منطقه آزاد به طور جدی در حال پیگیری است.
انتهای پیام//
م. ه