به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سایت فدراسیون والیبال، محمدرضا داورزنی در نشست هماندیشی نواب رئیس والیبال بانوان کشور که با هدف برنامهریزی و بررسی رادهبردهای توسعه پایدار والیبال بانوان در هتل المپیک تهران درحال برگزاری است، گفت: تاریخچه ورزش و والیبال بانوان را اگر در چهار دهه گذشته ورق بزنیم، متوجه میشویم که روزهای سختی را پشت سر گذاشته است تا فضای ورزش و مسابقه برای آنها مهیا شود.
وی با بیان این که در حال حاضر بانوان ایران در مهمترین میادین ورزشی جهان همانند المپیک و قهرمانی جهان حضور پیدا میکنند و این موضوع کار سادهای نبوده است، گفت: والیبال بانوان ایران بعد از بازیهای آسیایی تهران، به مدت ۳۸ سال از حضور در میادین مهم آسیا و جهان محروم بود. زیرا در آن زمان، مجوز حضور بانوان با پوشش اسلامی در رشتههای مختلف به دست نیامده بود.
داورزنی با تاکید بر این که نگاه فدراسیون به والیبال بانوان همانند مردان است و شکی در توانایی بانوان این رشته ورزشی نداریم، گفت: مردم این سوال را مطرح میکنند که چرا والیبال مردان در بین هشت تیم برتر جهان هستند و در ردههای سنی، قهرمان جهان هستند، اما شرایط والیبال بانوان اینگونه نیست.
رئیس فدراسیون والیبال تصریح کرد: نباید رنگینک والیبال مردان و زنان ایران اینقدر فاصله داشته باشد؛ برای حل این مشکل باید همه با هم کمک کنیم و فدراسیون از هیچ حمایتی برای رشد و توسعه والیبال بانوان کوتاهی نخواهد کرد. هیاتهای استانی نیز به عنوان بازوان اجرایی فدراسیون، نقش مهمی در تحقق این برنامهها خواهند داشت.
وی تاکید کرد: در ابتدا باید همه به این خودباوری برسیم که والیبال بانوان ایران میتواند در شرایط بهتری نسبت به شرایط کنونی قرار گیرد. از سوی دیگر باید ارزشهای خودمان را نیز در جهان نشان دهیم و حضور تیمهای ورزشی بانوان با پوشش اسلامی، یکی از راههای نشان دادن این ارزشها است.
داورزنی با یادآوری تلاشهای انجام شده برای کسب مجوز پوشش اسلامی ورزشکاران زن ایران گفت: قبل از این که ایران برای ورزشکاران خود مجوز حضور با پوشش اسلامی در میادین مختلف را کسب کند، ورزشکاران بسیاری از کشورها مجبور بودند که در مسابقات، ارزشهای خود را زیر پا بگذارند و بعد از این که ایران مجوز را دریافت کرد، آنها نیز تلاش کردند و در حال حاضر ورزشکاران مختلفی از کشورهای اسلامی، با پوشش اسلامی در مسابقات شرکت میکنند.
وی با تاکید بر این که فاصله بین والیبال مردان و بانوان را میتوانیم کم کنیم و فدراسیون نیز مصمم به انجام این کار است، گفت: اگر باور نداشته باشیم، طبیعی است که به جایی نمیرسیم؛ قبلا هم ثابت کردیم که «میتوانیم اگر بخواهیم». در والیبال مردان نیز ابتدا اهدافی را ترسیم کردیم و اکثر کارشناسان رسیدن به این آرمانها را غیرممکن میدانستند، اما به این اهداف رسیدیم. در والیبال بانوان نیز اگر بخواهیم، به اهدافمان دست پیدا میکنیم.
رئیس فدراسیون والیبال در ادامه به کارهای انجام شده در یک سال گذشته با همکاری و تلاش مهناز شاددل مشاور امور بانوان اشاره کرد و گفت: در این مدت برای نخستین بار در والیبال بانوان اقداماتی انجام شد که قبلا سابقه نداشت. در ادامه نیز خرسندیم که با همکاری فریبا محمدیان نایب رئیس بانوان، مسیر رشد و توسعه والیبال بانوان را ادامه دهیم تا انشاالله در آینده، زنان ایران با قدرت در مسابقات آسیایی و جهانی شرکت کنند و دختران ایران ثابت کنند که حجاب نمیتواند مانعی برای رشد باشد.
داورزنی خطاب به نواب رئیس بانوان هیاتهای استانی گفت: فدراسیون والیبال برای توسعه و رشد والیبال بانوان، بسیار جدی است و برای رسیدن به اهداف، باید ابتدا همکارهای خود را افزایش دهیم. هیاتهای استانی نقش بسیار مهمی در این زمینه دارند. در این مسیر نباید از ارزشهای خود کوتاه بیایم و باور داریم که با حفظ این چارچوبها و ارزشها میتوانیم به آرمانهای مدنظر برسیم.
وی در پایان نیز یادآوری کرد که والیبال جهان در پنج قاره اهداف خود را دنبال میکند که رئیس دو کنفدراسیون والیبال آفریقا و آسیا، خانم و مسلمان هستند؛ بنابراین مسیر پیش رو برای افتخارآفرینی مناسب است و با همکاری یکدیگر میتوانیم به اهدافمان در بخش بانوان دست یابیم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/