سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

واشنگتن پست: دروغ ترامپ ۵۰۰ میلیون دلار خرج روی دست مالیات‌دهندگان گذاشت

روزنامه واشنگتن پست در مطلبی نوشت ناآرامی‌های آمریکا پس از اظهارات رئیس‌جمهور این کشور درباره تقلب انتخاباتی، ۵۱۹ میلیون دلار هزینه در پی داشته است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه واشنگتن پست در مطلبی تحت عنوان «دروغ ترامپ درباره ربوده شدن آراء انتخاباتی ۵۱۹ میلیون دلار هزینه بر جای گذاشت» نوشت: موج دروغ‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا، درباره انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر موجب گمراهی میلیون‌ها آمریکایی و تضعیف اعتماد به نظام انتخاباتی این کشور شد، شورشی مرگبار را به دنبال داشت و مالیات‌دهندگان را با صورتحسابی با مبالغ هنگفت مواجه کرد. این هزینه‌ها تاکنون ۵۱۹ میلیون دلار برآورد شده است.

به موجب بررسی‌هایی که روزنامه واشنگتن پست از هزینه‌های محلی، ایالتی و فدرال کرده است و نیز بر اساس گفتگوی خبرنگار این روزنامه با مقامات دولتی، همچنانکه آژانس‌های دولتی در همه سطوح مجبور به اختصاص وجوه عمومی در واکنش به اقدامات ترامپ و هوادارانش بودند، این هزینه‌ها روز به روز روند صعودی داشته است.

این روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت: این هزینه‌ها شامل هزینه‌های حقوقی ده‌ها دادخواست بی‌نتیجه، فراهم کردن امنیت کارکنان انتخاباتی که تهدید به مرگ شده بودند و هزینه‌های هنگفت بازسازی ساختمان کنگره به دنبال شورش هواداران ترامپ در این ساختمان می‌شود. به دنبال این شورش، هزاران نفر از نیرو‌های گارد ملی آمریکا از بیم تشدید خشونت‌ها در خیابان‌های واشنگتن مستقر شدند.

به رغم اینکه بیش از ۴۸۰ میلیون دلار به هزینه‌های نظامی برآورد شده برای استقرار نیرو‌ها در اواسط ماه مارس اختصاص داده شده است، پیامد‌های مالی امتناع رئیس‌جمهور از پذیرش شکست در این انتخابات احتمالا بسیار بیشتر از آن چیزی است که تاکنون اعلام شده است و ممکن است هزینه‌های واقعی هیچ گاه مشخص نشود.

بسیاری از مقاماتی که روزنامه واشنگتن پست با آن‌ها مصاحبه کرده است اعلام کردند همچنان در تلاش برای محاسبه هزینه‌های مربوط به تامین و برقراری امنیت برای مقابله با تهدید فزاینده اقدامات خشونت آمیز هواداران ترامپ هستند.

برخی دیگر از تلاش برای محاسبه هزینه‌ها دست کشیده‌اند و سردرگم از چگونگی محاسبه تاثیرات مالی بی‌ثباتی در نظامی دموکراتیک که ریشه در اقدامات رئیس جمهور دارد ترجیح دادند این مبلغ را به عنوان هزینه‌های فعالیت‌های تجاری در دوره ترامپ لحاظ کنند.

برخی مقامات توجه خود را بر برنامه‌ریزی برای تشدید تدابیر امنیتی در فضایی تهدیدآمیز معطوف کرده‌اند که سیاست‌های توطئه‌آمیز ترامپ ایجاد کرده است.

مایکل راپیچ، سرپرست نیروی گشت بزرگراه ایالت یوتا، که ۱۷ ژانویه (بیست و هشتم دی) به دنبال تهدید‌های هواداران ترامپ در آستانه مراسم تحلیف جو بایدن مبلغی بالغ بر ۲۲۷ هزار دلار برای استقرار ۳۰۰ نیرو اختصاص داد اعلام کرد: گمان می‌کنم هر زمان شاهد رویدادی همانند واقعه ششم ژانویه (هفدهم دی) خواهیم بود و مبلغی هنگفت برای مهار اعتراضات باید هزینه شود.

دیگر ایالت‌ها مبالغ بیشتری را هزینه کرده‌اند و مقامات به دنبال تهیه پیش‌نویس بودجه امنیتی جدیدی هستند که افزایش چشمگیر هزینه‌های اختصاص داده شده به برقراری امنیت را به دنبال شورش در ساختمان کنگره به دنبال خواهد داشت.

واشنگنم پست در ادامه افزود: مشخص نیست نمایندگان دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا که در حال فراهم کردن مقدمات استیضاح ترامپ هستند، مسئله هزینه‌های مالی را که مالیات‌دهندگان در نتیجه آنچه منتقدان  «دروغ بزرگ» ترامپ می‌دانند متحمل شدند، مطرح خواهند کرد یا خیر. استیضاح ترامپ سه‌شنبه آغاز می‌شود و دموکرات‌ها به شدت بر سخنرانی ترامپ در جمع هوادارانش متمرکز شده اند که پیش از شورش در ساختمان کنگره انجام شد.

برخی ایالت‌ها در حال ارزیابی هزینه‌هایی هستند که مالیات دهندگان برای برقراری امنیت و هزینه‌های مرتبط با آن به دنبال انتخابات ماه نوامبر و اعتراضات ششم ژانویه متحمل شدند.

بر اساس ارزیابی مقامات کالیفرنیا، این ایالت حدود ۱۹ میلیون دلار هزینه و یک هزار نیروی گار ملی و صد‌ها نیروی دولتی را از ۱۴ تا ۲۱ ژانویه (بیست و ننجم دی تا دوم بهمن) برای تامین امنیت ساختمان کنگره و دیگر محل‌ها مستقر کرده است.

در ایالت اوهایو، برای استقرار نیرو‌های گارد ملی یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار بر مالیات‌دهندگان تحمیل شد. پارلمان نیومکزیکو بودجه اختصاصی خود را برای تامین امنیت کنگره به مدت ۶۰ روز، ۴۰ درصد افزایش داد و صورتحسابی بالغ بر یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار برای تامین نیرو، تجهیزات و دیگر هزینه‌ها به مالیات دهندگان تحمیل شد.

پلیس واشنگتن دی سی ۸۵۰ نیرو را برای تامین امنیت ساختمان کنگره اعزام و بیش از هشت میلیون و ۸۰۰ هزار دلار در هفته منتهی به ششم ژانویه هزینه کرد.

ایالت‌ها میلیون‌ها دلار را صرف بازشماری آرایی کردند که به لحاظ قانونی الزامی برای این کار نبود، اما دونالد ترامپ متقاضی آن شده بود. این هزینه‌ها در شرایطی تحمیل شد که بسیاری از ایالت‌ها در نتیجه همه‌گیری کرونا که پیامد‌هایی چشمگیر بر اقتصاد آمریکا داشته است با کمبود بودجه مواجه شده اند.

ترامپ و هوادارانش بیش از ۱۱ میلیون دلار به تلاش‌های حقوقی شکست خورده خود اختصاص دادند که شامل ده‌ها دادخواست و شکست‌های متعدد در دادگاه به دلیل در اختیار نداشتن اسناد و مدارکی بود که بتواند ادعا‌های آن‌ها را تایید کند.

ترامپ و حزب جمهوری‌خواه پس از انتخابات سوم نوامبر تا اواخر ماه دسامبر دست کم به ۶۵ شرکت و وکیل در زمینه چالش‌های حقوقی مربوط به انتخابات هزینه‌هایی پرداخت کردند.

ایالت پنسیلوانیا چند شرکت حقوقی خصوصی را برای رسیدگی به ادعا‌های ترامپ به خدمت گرفت و به وکلا ساعتی ۴۸۰ دلار برای رد ادعا‌های ترامپ درباره تقلب در انتخابات پرداخت کرد.

اینکه مالیات‌دهندگان تا چه اندازه مجبور به پرداخت هزینه‌های مربوط به تلاش ترامپ برای به تعویق انداختن تایید یا تغییر نتیجه انتخابات شده‌اند، مشخص نیست، زیرا بسیاری از مقامات ایالتی به طور دقیق هزینه‌های حقوقی خود را تعیین نکرده‌اند.

اداره تحقیقات فدرال آمریکا و وزارت دادگستری از اظهارنظر درباره هزینه‌های مربوط به پیگرد‌های قضایی و تحقیقات صورت گرفته خودداری کرده‌اند، اما برخی در این اداره پرونده شورش در ساختمان کنگره را بزرگترین پرونده از زمان حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ اعلام کرده‌اند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.