سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک خرما؛ خوشمزه و مقوی

در گزارش زیر طرز تهیه کیک خرما را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کیک خرما را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد اولیه برای ۸ نفر:
شیر شیرین و غلیظ یک لیتر
خرما (خشک خرد شده) ۱.۵ پیمانه
آب یک پیمانه
جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری
کره (خرد شده) نصف پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ تخم مرغ دو عدد
آرد سفید ۱ و ¼ پیمانه
پودر وانیل دو قاشق چایخوری


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه کیک خرما
۱- در یک قابلمه بزرگ، شیر، آب و خرما را با یکدیگر مخلوط کنید. آن‌ها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و جوش‌شیرین را اضافه کنید. آن‌ها را تا زمان هم بزنید که مواد کف کنند و سپس کنار بگذارید.

۲- در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا فرم خامه‌ای به خود بگیرند. تخم‌مرغ‌ها را یک به یک اضافه کنید و هم بزنید.

۳- آرد و وانیل را به آن‌ها بیفزایید و سپس مخلوط خرما را اضافه کنید. آن‌ها را درون قالب بریزید.

۴- فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کیک را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.

۵- کیک خرما را با گردو یا پسته تزیین نمایید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ساناز
۲۰:۰۶ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
سلام شیر یک لیتر برای این مقدار آرد اخه اصلا تناسب نداره دستور کیک اشتباه لطفا یه دستور درست حسابی بزارین همه چی گرونه
ناشناس
۱۴:۰۶ ۲۰ بهمن ۱۳۹۹
به به
ناشناس
۱۱:۴۳ ۲۰ بهمن ۱۳۹۹
آرد نداشت ؟؟
ناشناس
۲۳:۰۱ ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
عالیه خوش مزه است