سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه گشنیز کباب آذری و ماکویی؛ یک کباب متفاوت و خوشمزه

در گزارش زیر می‌توانید طرز تهیه گشنیز کباب آذری خوشمزه را یاد بگیرید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امتحان کردن طعم‌های جدید کباب برای ما ایرانیان که معمولاً عاشق مزه لذیذ این غذای دوست داشتنی هستیم، بسیار لذت بخش است. در هر شهر و هر استان ایران کباب به روش متفاوت طبخ می‌شود. گشنیز کباب ماکویی یکی از لذیذترین انواع کباب است که عطر بسیار دلپذیری دارد و همانند کباب تابه‌ای در داخل روغن سرخ می‌شود و همراه با سس مخصوص سرو می‌گردد. در این مقاله می‌توانید طرز تهیه گشنیز کباب آذری خوشمزه را یاد بگیرید.


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از گراتن سیب زمینی با سوسیس و پخت گوشت بوقلمون به روش ترکیه‌ای تا شکلات سه لایه آجیلی + تصاویر


مواد لازم برای ۶ نفر

گوشت چرخ کرده نیم چرب: نیم کیلو

لپه: ۲۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۲ عدد

تخم مرغ: ۲ عدد

گشنیز تازه: نیم کیلو

لیمو عمانی: به مقدار لازم

آرد: یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

طرز تهیه
در اولین مرحله از طرز تهیه کباب آذربایجانی باید لپه‌ها را بشویید و برای ۲ ساعت در آب بریزید تا خیس بخورد. سپس لپه‌ها را به همراه مقداری آب در یک قابلمه بریزید و برای حدود ۱ ساعت با شعله متوسط روی گاز قرار دهید تا خوب پخته شود. بعد از اینکه لپه‌ها پخته شدند، لبه‌ها را از آب جدا کنید و آب آن را نگه دارید.

در دومین مرحله از تهیه گشنیز کباب ماکویی باید گشنیز‌ها را تمیز کنید و خوب بشویید. سپس آن‌ها را داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن خارج شود. یک پیاز را از وسط نصف کنید و همراه با گوشت چرخ کرده در دستگاه خرد کن بریزید. گوشت و پیاز را خوب میکس کنید. مخلوط گوشت و پیاز را در یک کاسه بریزید و سپس لپه‌های پخت شده را به آن اضافه کنید. پیاز دیگر را نیز در دستگاه خرد کن کاملاً ریز کنید. به بقیه مواد اضافه کنید.

در سومین مرحله از طرز تهیه کباب آذربایجانی باید یک دستکش به دست کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید و ورز دهید. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به آن اضافه کنید. سپس تخم مرغ‌ها را نیز به سایر مواد گشنیز کباب آذری خوشمزه اضافه کنید و سپس خوب هم بزنید.

در این مرحله از درست کردن گشنیز کباب ماکویی باید یک ماهیتابه را روی گاز قرار دهید و شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید. مقداری روغن داخل تابه بریزید تا داغ شود. سپس به اندازه یک گردو از مواد گوشتی بردارید و آن را به صورت گرد در آورید و داخل روغن بریزید. می‌توانید برای اینکه کباب شما جلوه زیباتری بگیرد، آن را به جای حالت کوفته‌ای، در سیخ چوبی درست کنید.

در آخرین مرحله از گشنیز کباب آذری خوشمزه باید برای درست کردن سس، گشنیز‌ها را خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. سپس یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و سرخ کنید و یک قاشق آرد به آن اضافه کنید. آب لپه‌ای که از قبل کنار گذاشته بودید را به پیاز اضافه کنید و در صورت نیاز کمی آب هم به مواد بیفزایید. حال لیمو عمانی‌ها را سوراخ کنید و بعد از به جوش آمدن آب داخل قابلمه بیندازید. بعد از چند جوش خوردن گشنیز‌ها را اضافه کنید. ۱۵ دقیقه صبر کنید و سپس کباب‌های را داخل سس بیندازید و اجازه دهید مواد ۵ دقیقه جوش بخورد تا آماده شود.


نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه گشنیز کباب آذری خوشمزه

*برای درست کردن گشنیز کباب نباید گشنیز‌ها را خیلی خرد کنید. بهتر است آن‌ها را درشت‌تر خرد نمایید.

*سس این کباب باید غلیظ شود و بعد از اینکه به غلظت مناسبی رسید، کباب‌ها را به آن اضافه کنید.

*شما می‌توانید این غذا را هم با نان و هم برنج میل کنید.

*ورز دادن گوشت موجب می‌شود تا کباب شما منسجم‌تر شود و راحت‌تر بتوانید آن را سرخ کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
الیاس
۱۲:۳۳ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
به به دلم رفت
ناشناس
۰۱:۴۵ ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
شام به لقمه نون گرم کردم باپنیرخوردم
S
۲۳:۱۴ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
خوب بود