به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، دانشمندان دانشگاه ملی استرالیا به این نتیجه رسیده اند که غذاهای پر ادویه در کشورهای آسیایی در جلوگیری از ابتلا به عفونت کمک نمیکنند.
مقالهای با موضوع اسطوره ضد میکروبی ادویهها در ژورنال Nature Human Behavior منتشر شد که فایده خوردن ادویه تند در برابر بیماریها را رد میکند.
محققان این فرضیه "داروینیسم گاسترونومیک" را مبنی بر اینکه غذای پرادویه به افراد کمک میکند تا در آب و هوای گرم زنده بمانند، جایی که خطر آلودگی مواد غذایی از نظر سلامتی و بقا برای بدن بیشتر است را رد کردند. گرچه ادویههای گرم در کشورهای گرم بسیار محبوب هستند، اما دانشمندان دریافتند که مصرف مکرر غذاهای پرادویه انسان را در برابر عفونتها مصون نمیکند.
به گفته متخصصان، این بدان معنا نیست که غذای پرادویه امید به زندگی را کاهش میدهد. با این حال، دانشمندان مواردی از جمله آب و هوا، تراکم جمعیت، تنوع فرهنگی، تنوع زیستی و تعداد محصولات کشت شده را یکی از علل مصرف بیشتر ادویه در این کشورها می دانند که به مصونیت از بیماری ارتباطی ندارد.
انتهای پیام /