سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرح توسعه نفلین سینیت کلیبر آماده بهره برداری است

رئیس سازمان صنعت، معدن تجارت آذربایجان شرقی گفت:پروژه آهک هیدراته اهر و طرح توسعه پروژه نفلین سینیت کلیبر به عنوان ۲ مگاپروژه استان آماده بهره برداری است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،حبیب امین زاده رئیس سازمان صنعت، معدن تجارت آذربایجان شرقی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب در خصوص عدم خام فروشی و جایگزینی مواد معدنی به جای صادرات نفت گفت: سال جهش تولید در استان سال گشایش فعالیت‌های معدنی بوده است.

رئیس سازمان صمت استان بر حرکت در مسیر برنامه‌های محوری وزارت صمت تأکید کرد و افزود:تمهیدات لازم در جهت توسعه صادرات غیر نفتی از طریق توسعه صنایع معدنی با جدیت دنبال می‌شود.

او ادامه داد:استان آذربایجان شرقی دارای ظرفیت‌های بالای معدنی بوده و هشت میلیارد و ۵۰۰ هزار تن ذخایر معدنی شناخته شده غنی‌ترین صنایع معدنی و رتبه اول ذخایر معدنی کشور را دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن تجارت آذربایجان شرقی از تشکیل کارگروه‌های فنی، کمیته‌های استانی و شورای معادن استان در راستای توسعه معادن و صنایع معدنی خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم در سه زمینه اصلی فعالیت‌های معدنی را توسعه دهیم.

حبیب امین زاده بازگشت واحد‌های غیر فعال و راکد به چرخه فعالیت و بهره‌وری را یکی از مهمترین زمینه‌های توسعه معادن در استان عنوان کرد و ادامه داد: در همین راستا طی یک سال گذشته تعداد ۳۴ واحد معدنی به چرخه فراوری بازگشته‌اند.

اوخاطرنشان کرد:با توجه به غنای بالای ظرفیت‌های معدنی استان توانستیم پهنه‌هایی که در سال‌های گذشته تحت مطالعه بود را آزادسازی نموده و از طریق مزایده عمومی در اختیار هموطنان قرار دهیم تا زمینه صدور پروانه‌های اکتشافی و اکتشاف در این پهنه‌ها را فراهم شود.

او با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی با ۷۳۵ واحد معدنی موجود رتبه دوم منابع معدنی کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: با فعالیت واحد‌های معدنی فعال استان، زمینه اشتغال مستقیم ۱۱ هزار و ۲۰۰ نفر در امور معادن و صنایع معدنی فراهم شده است و از این حیث رتبه دوم کشوری را داریم.

رئیس سازمان صنعت، معدن تجارت آذربایجان شرقی تکمیل زنجیره ارزش و تأمین صنایع معدنی فولادی را بخش دیگری از برنامه‌های پیش بینی شده در سال جهش تولید برشمرد و افزود: از سال گذشته تاکنون ۹ طرح بزرگ در این بخش داشته‌ایم که تولید فولاد استان را به ۲۰ میلیون تن در سال افزایش داده است.

امین زاده با بیان اینکه برخی از ذخایر معدنی موجود استان در انحصار منطقه ما می‌باشد، اظهار کرد: در زمینه معادن پوکه، استان دارای ظرفیت‌های بسیار خوب صادراتی است، همچنین در زمینه معادن سنگ نیز قابلیت‌های خوبی داریم و دسترسی به بازار‌های جهانی و صادراتی از مزیت‌های معدنی استان است.

او صنعت شیشه را یکی دیگر از مهمترین بخش‌های صنایع معدنی استان برشمرد و افزود:اولین صادر کننده محصولات شیشه کشور هستیم و تا پایان سال جاری یک واحد تولید شیشه خودرو برای اولین بار در کشور در شهرک صنعتی شیشه افتتاح خواهد شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.