سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دریافت هر گونه زیرمیزی پزشکان در مطب‌ها ممنوع است

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد گفت:گرفتن هر گونه زیرمیزی در مطب‌ها ممنوع است و بیماران در صورت پرداخت زیر میزی می‌توانند به دانشکده علوم پزشکی شکایت کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،دکترصالحی,رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد ضمن تبریک ایام الله دهه فجر گفت: دانشکده به عنوان مرکزمحوری مبارزه با کرونا وظیفه سنگینی بر عهده دارد.

او تصریح کرد:بدون شک مقابله با بیماری ناخوانده ای همچون کرونا بسیارسخت است و همه افراد درگیر به نوعی با گذشتن از جان خود وارد این مبارزه شده اند.

 رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد افزود:در روزهای اخیر آمار کرونا در اسدآباد نگران کننده بوده به طوری که فقط دیروز ۹ مورد از نمونه های تست سریع، مثبت اعلام شده که آمار خوبی نیست.

دکترصالحی همچنین بیان کرد:شروع به کار رسمی مرکز MRI نیازمند جذب جراح مغزواعصاب است که به این منظور اقداماتی آغاز شده و معاونت درمان پیگیر موضوع است.

او در ادامه داد:دریافت زیرمیزی از سوی پزشکان در مطب‌ها ممنوع است و بیماران می‌توانند شکایات خود را به دانشکده علوم پزشکی ارائه دهند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به ابلاغ غیرمنتظره متخصص سونوگرافی اسدآباد از سوی یکی از دانشگاه های تهران اشاره کرد و گفت: در شرایطی که این متخصص با ما قرارداد داشت ابلاغی برای وی از طرف تهران صادر شد که بسیار تعجب برانگیز است.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد نیز با بیان اینکه شهرستان دارای ۶۱ خانه بهداشت است افزود:با پیگیری انجام شده ۱۶ مرکز تست سریع در شهرستان ایجاد شده است و همشهریان می‌توانند با مراجعه به این مراکز غربال شوند.

دکترالهام عظیمی همچنین به احتمال بازگشت به شرایط  زرد و نارنجی کرونایی در صورت رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی اشاره کرد و گفت:از همشهریان انتظار میرود نسبت به زدن ماسک و پرهیز از حضور در اجتماع اهتمام داشته باشند.

او به مسأله خودکشی اشاره کرد و گفت: کاهش آمار این اتفاق شوم نیازمند عزمی همگانی است و در این مسیر به کمک اصحاب رسانه برای آگاه سازی شهروندان نیاز داریم.

معاون غذا و دارو دانشکده هم در این نشست گفت:عمده مشکل ما در عرضه داروهای خطرناک، باشگاه های ورزشی و عطاری ها هستند که گاها داروهای ممنوعه را به فروش می‌رسانند.

دکتر قبادی ضمن اشاره به اینکه باید تمهیداتی جدی برای این موضوع اندیشیده شود گفت:بازرسی نامحسوس و محسوس کارشناسان این معاونت به طور مستمر از داروخانه ها انجام می شود.

او همچنین از تأمین داروی بیماران خاص شهرستان خبر داد و گفت:با پیگیری های انجام گرفته بیماران خاص نیاز به مراجعه به همدان ندارند و داروهای خود را در اسدآباد دریافت می کنند.

معاون آموزشی دانشکده نیز در این جلسه گفت:رشته پرستاری از سال آینده مجددا در اسدآباد دانشجو خواهد گرفت.

دکترعفت پناه افزود:اکنون در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد ۳۰۸ دانشجو در سه رشته تحصیل می کنند و تعداد اعضای هیئت علمی دانشکده از ۱۰ به ۱۴ نفر رسیده است.

او  همچنین از درخواست برای اضافه شدن سه رشته کارشناسی در این دانشکده خبر داد.

معاون آموزشی دانشکده اضافه کرد:۲۷مقاله بین المللی از طرف اعضای هیات علمی دانشکده در سال‌جاری ارائه شده است.

معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی اسدآباد نیز گفت:دانشکده دارای ۸۵۵ نیروی انسانی است و امسال نیز۸۸ نفر با برگزاری آزمون به این جمع اضافه خواهند شد.

مولوی از پرداخت درصد زیادی از مطالبات کارکنان این دانشکده خبر داد و گفت:فوق العاده ویژه از دی ماه به احکام کارمندان اضافه شده است.

او  در ادامه به سایت در دست احداث دانشکده اشاره کرد و گفت:پس از دوره جدید مدیریتی دانشکده درصد پیشرفت عمرانی این سایت از ۲۲٪ به ۶۳٪ رسیده است.

معاون توسعه دانشکده همچنین از پرداخت تعهدات دارویی تا انتهای سال خبر داد و گفت:هزینه نگهداری از تاسیسات در دانشکده و مجموعه های تحت امر یک میلیارد تومان است.

انتهای پیام/غ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.