دکترمعصومهقادری، متخصص مغز و اعصاب در شهرستان اسدآباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت:همه افراد سطحی از اضطراب را دارا هستند موضوعی که خیلی اذیت کننده است و حملات پانیک باعث می شود فرد دارای احساس شدید تنگی نفس ،ترس و احساس مرگ قریب الوقوع کند.
او تاکید کرد افراد با این ویژگی لازم است تحت نظر پزشک باشند و علاوه بر مصرف دارو مواردی نیز در قالب آموزش های روانی به فرد داده شود.
این متخصص مغز و اعصاب به احتمال اضطراب در افراد دارای بیماری زمینه ای اشاره کرد و گفت: در درمان بیماران مضطرب پزشک باید بر روی تشخیص صحیح و تشریح مسائل روحی مسلط باشد چرا که درمان اضطراب راه حلی دو سویه دارد که متشکل از دارو و مشاوره است.
دکتر قادری در ادامه گفت: ورزش منظم و پرهیز از محرک ها و محیط های برانگیخته کننده اضطراب که احتمال استرس در آن هست دو روش خوب و فوری برای پیشگیری از مضطرب شدن است.
او همچنین بیان کرد: درمان دارویی در افراد مضطرب پس از مختل شدن عملکرد او آغاز می شود و البته وجود ذره ای اضطراب در هر فرد عادی است.
این متخصص مغز و اعصاب درباره ارتباط اضطراب و کرونا نیز گفت: خستگی مزمن از عوارض عادی بیماری های عفونت ویروسی است که علائم آن با گذشت زمان برطرف می شود و اگر علامت شدید باشد باید به پزشک مراجعه کرد.
قادری در پایان تصریح کرد: لازم است مبتلایان به کرونا و دیگر بیماری ها مانع گسترش ذهنیتهای منفی در خود شوند و با یک تفکر مثبت باعث عقب نشینی بیماری و دست برتر خود شوند.
انتهای پیام/غ