سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آکسفام: ثروت میلیاردر‌های جهان در دوره کرونا به شدت افزایش یافته است

یک سازمان بین المللی خیریه و حقوق بشری معتقد است میلیاردر‌های جهان به واسطه نابرابری درآمد و فروش واکسن کووید-۱۹ در دوره کرونا ثروتمندتر شده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه بی بی سی، تحقیقات آکسفام (یک سازمان بین المللی خیریه و حقوق بشری) نشان می‌دهد مجموع ثروت‌های ده تن از ثروتمندترین مردان جهان در دوره شیوع کرونا، ۴۰۰ میلیارد پوند افزایش یافته است.

رکود اقتصادی برای ثروتمندترین میلیاردر‌های جهان ۹ ماه پس از گسترش همه گیری در سراسر جهان به پایان رسیده و افزایش ثروت آن‌ها را به دنبال داشته است.

این سازمان خیریه افزود: این مبلغ برای تأمین بودجه واکسیناسیون همه مردم جهان کافی است. آکسفام این اوضاع را شرم آور توصیف و اعلام کرد مالیات‌های اخذ شده از افراد بسیار ثروتمند باید منصفانه‌تر (بیشتر از سایر مردم) باشد.

آکسفام پیشتر از شرکت‌های تولید کننده واکسن کرونا خواسته است محصول واکسن خود را با دیگر تولیدکنندگان به اشتراک بگذارند.

در حالی که دیگر تولیدکنندگان واکسن قول داده اند در دوره شیوع همه گیری کرونا به دنبال سود نباشند، اما شرکت فایزر موضع متفاوتی اتخاذ کرده است. این شرکت به اوضاع کنونی به عنوان یک فرصت تجاری می‌نگرد و با کاهش بودجه تحقیقاتی که از دولت آمریکا دریافت می‌کند، برای تولید واکسن کووید ۱۹ به همراه شرکت آلمانی بیونتک از حدود دو میلیارد دلار از سرمایه خود استفاده کرده است.

شرکت بیونتک ۳۷۵ میلیون یورو (۳۳۵ میلیون پوند) از دولت آلمان دریافت کرده و یک وام ۱۰۰ میلیون یورویی هم از بانک سرمایه گذاری اروپا گرفته است. بیونتک در مقایسه با فایزر یک شرکت کوچک محسوب می‌شود. درآمد این شرکت سال گذشته ۱۰۹ میلیون یورو بود، در حالی که فایزر ۵۲ میلیارد دلار درآمد داشت.

یاد آور می‌شود بخش عمده سهام این شرکت‌ها در اختیار میلیاردر‌های جهان قرار دارد.

گابریلا بوچر، مدیر اجرایی آکسفام گفت: شکاف عمیق بین فقیر و غنی به اندازه ویروس کشنده است. مبارزه با نابرابری باید در مرکز تلاش‌ها برای نجات اقتصادی و بهبودی باشد.

در یک نظرسنجی از ۲۹۵ اقتصاددان از ۷۹ کشور، آکسفام دریافت که ۸۷ درصد از پاسخ دهندگان انتظار داشتند که نابرابری درآمد در کشورشان یا در نتیجه همه گیری افزایش یابد یا به شدت افزایش یابد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
شهرفرنگ
۱۴:۵۶ ۰۶ بهمن ۱۳۹۹
قابل توجه مدیران دولت ، فشار های اقتصادی مردم عادی را ضربه فنی می کند نه صاحبان پول و قدرت که تمام بخش های اقتصادی و ظرفیت های داخلی و خارجی در دسترس و پردازش آنهاست.....
ناشناس
۱۴:۱۶ ۰۶ بهمن ۱۳۹۹
خدا لعنتشون کنه که همین ثروتمندانی مثل بیل گیتس این ویروس رو به جون مردم انداختن هزار سال که عمر نمی کنید