سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

منتصرکوهساری مطرح کرد؛

۱۰۱ هزار تن شکر در انبار‌های بنادر کشور وجود دارند

معاون بندری سازمان بنادر گفت: ۱۰۱ هزار تن شکر در بنادر کشور وجود دارند و هیچ مشکلی از لحاظ وجود کالای اساسی در انبار و بنادر کشور وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، فرهاد منتصرکوهساری معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی در برنامه  تلویزیونی با بیان اینکه بنادر کشو مرکز نگهداری کالا نیستند و مرکز گذار هستند، اظهار کرد: بیش از ۴ میلیون تن کالای اساسی در انبار‌ها و سیلو‌های غلات و مراکز نگهداری و مخازن کالا‌ها وجود دارند.

او ادامه داد: حدود ۵۳۹ هزار تن کالا با ۱۷ فروند کشتی الان در پای اسکله‌ها در حال تخلیه هستند و همچنین حدود ۶۶۰ هزار تن با ۱۵ فروند کشتی در لنگرگاه وجود دارند که منتظر هستند اسناد آن‌ها کامل شود و پهلو داده شود.

معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه در بحث غلات و خانواده غلات بیشترین حجم از کالاها را در بنادر کشور داریم، افزود: در بحث خانواده غلات از جمله گندم، جو، سویا، شکر و روغن خام کالا‌هایی وجود دارد که ۲ میلیون و ۳۶۰ هزار تن آن ذرت و حدود ۵۰۴ هزار تن آن سویا است که بیشترین حجم را به خود اختصاص داده و حدود ۳۰۴ هزار تن روغن خام هم در مخازن روغن ذخیره شده است.


بیشتر بخوانید


کوهساری بیان کرد: در صورتی که بخش خصوصی و دولتی فرآیند ترخیص در گمرکات را انجام دهند هیچ مشکلی برای خروج و یا بارگیری کالا توسط بنادر وجود ندارد.

او درباره وضعیت ذخیره شکر هم گفت: ۱۰۱ هزار تن شکر در انبار‌های ما وجود دارد و هیچ کمبودی از لحاظ واردات کالای اساسی در انبار‌های بنادر کشور نداریم چرا که پاسخگوی نیاز ما در کشور است.

۵ میلیون تن کالای اساسی در بنادر کشور وجود دارند

کوهساری تصریح کرد: حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالای اساسی در بنادر پای اسکله‌ها، لنگرگاه‌ها و مخازن روغنی ما وجود دارد و در صورتی که بخش خصوصی و دولتی فرآیند ترخیص آن‌ها را انجام دهند مشکلات در خصوص این کالاها در کشور رفع می‌شود.

معاون بندری سازمان بنادر  با بیان اینکه برخی از کالا‌ها در بنادر کشور ماندگاری بیش از ۲ ماه دارند، افزود: برخی از صاحبان کالا در ابتدا اقدام به واردات کالا می‌کنند بعد از آن، مراحل ثبت سفارش و یا دریافت ارز از بانک مرکزی را انجام می‌دهند که این خود باعث افزایش زمان ماندگاری کالا می‌شود.

او افزود: برخی از صاحبان کالا با توجه به بالا بودن هزینه نگهداری کالا در کشتی اقدام به تخلیه کالاها در بنادر می‌کنند، چرا که انبار‌های بنادر ایمن‌تر و ارزان‌تر هستند.

کوهساری با بیان اینکه کالای اساسی که وارد کشور و بنادر ما می‌شوند باید استانداردشان از لحاظ کیفیت توسط موسسات استاندارد تایید شود، تصریح کرد: هم اکنون در بسیاری از انبار‌های بنادر ما ذرت تاریخ مصرف گذشته وجود دارند که هم اکنون متروکه شده‌اند.

 انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۳۱ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
چرا هر وقت مسئولين ما ميگن مشكلي نيست ، نگراني ما بيشتر ميشه ؟؟؟؟؟
منصور
۱۶:۰۱ ۰۶ بهمن ۱۳۹۹
عجبا چه فایده
وقتی تو بازار اقلام گیر نمیاد