سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با حضور معاون اول رئیس جمهوری؛

طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی پیام مصوب شد

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام گفت: هدف اصلی طرح جامع تامین نیاز حمل و نقل هوایی و سفرهای داخلی و بین المللی استان های البرز، قزوین و غرب تهران است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، نادر ثناگو مطلق، مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام  با بیان این که طرح جامع منطقه پس از ۱۹ سال با حضور معاون اول رئیس جمهوری مصوب شد گفت: هدف اصلی این طرح تامین نیاز حمل و نقل هوایی و سفرهای داخلی و بین المللی استان های البرز، قزوین و غرب تهران و همچنین پشتیبانی از فعالیت های منطقه ویژه اقتصادی پیام در زمینه صادرات و واردات است.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام ضمن مثبت ارزیابی کردن تصویب طرح جامع این منطقه ها که در چهار فاز طراحی که مساحت فاز اول ۴۰ هکتار، دوم ۵۶ ، سوم ۱۶و چهارم ۱۶۵ هکتار است افزود:   هم اکنون در حال توسعه زیر ساخت ها در فاز چهار و با اولویت صنایع آی.سی.تی و آی .تی هستیم.

ثناگو مطلق گفت: با توجه به توسعه روز افزون زیر ساخت ها در این منطقه و با هدف مدیریت کالبدی و منسجم در آن، شرکت خدمات هوایی پیام به عنوان متولی منطقه ، تصمیم به تهیه طرح جامع و برنامه عملیاتی در محدوده سه هزار و ۶۰۰ هکتاری منطقه و فرودگاه پیام کرده است.

او با بیان این که مدت اجرای طرح جامع ۲۰ ساله است  افزود: مطالعات طرح جامع و برنامه عملیاتی منطقه ویژه اقتصادی پیام و فرودگاه بین المللی پیام در چهار مرحله اجرایی خواهد شد.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در ادامه به عملکرد طرح در اسناد فرادست اشاره کرد و گفت: همچنین انتقال فناوری های پیشرفته، گسترش و تسهیل تولید، صادرات کالا، توسعه و تجهیز منطقه در غالب کاربری های صنایع تبدیلی، فرودگاه، انرژی خورشیدی و تعیین نقش منطقه به عنوان شهرک آی.سی.تی برای جذب سرمایه گذاران خارجی و داخلی دانش بنیان از دیگر اهداف طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی پیام است.

ثناگو مطلق افزود: ایجاد دهکده ها و پارک های لجستیکی متکی به فناوری های موج چهارم به عنوان زیر ساخت اصلی توسعه تجارت، ارتقاء سطح مهارت و فناوری در صنعت، پشتیبانی از توسعه صادرات محصولات صنایع پیشرفته و دانش بنیان، شکل گیری بنگاه های فناوری صادرات گرا و ارتقای فناوری و توسعه زیر ساخت های شبکه های پستی و ترافیکی ارتباطات و اطلاعات در قالب برنامه ششم توسعه کشور را از دیگر اهداف طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی پیام می توان اشاره کرد.

او افزود: هم اکنون پروازهای آموزشی با بیش از ۴۶ هزار پرواز در سال و میانگین سالانه حدود ۴۰۰ تن جابه جایی بار در فرودگاه پیام انجام می شود.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام گفت: این در حالی است که در افق طرح جامع پیش بینی تعداد مسافران و میزان بار بین المللی فرودگاه بین المللی پیام به ترتیب حدود پنج میلیون و ۷۰۰ هزار نفر و چهار صد هزار تن خواهد بود.

انتهای پیام /ر  .ن 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.