سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون امور اقتصادی استاندار لرستان خبر داد؛

تشکیل هیات مدیره جدید کارخانه پارسیلون خرم‌آباد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان گفت: هیات مدیره و کنسرسیوم جدید کارخانه پارسیلون خرم‌آباد توسط سه بانک عامل تشکیل شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از لرستان، اسد عبدالهی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان گفت: کارخانه پارسیلون در سال ١٣٥٣ تاسیس و در سال ١٣٦٣ افتتاح و به بهره برداری رسیده است.

عبدالهی با بیان اینکه این کارخانه نخ و الیاف نایلون تولید کرده و حدود ۲ هزار نفر در آن مشغول بکار بودند، اظهار داشت: به دلایل مختلف مانند عدم بروزرسانی و تطبیق با شرایط جدید، در سال ۱۳۸۴ به بخش خصوصی واگذار شده است.

او ادامه داد: بخش خصوصی فاقد تخصص، اهلیت و توان مالی بوده که موجب رکود، بحران و ورشکستگی کامل کارخانه و بلاتکلیفی کارگران، اعتراض و اعتصاب آنان شده و با فروش بخشی از دارایی‌ها توسط مالک به سیستم بانکی هم بدهکار است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان گفت: در چنین شرایط نابسامانی برای ساماندهی آن، به موضوع ورود شد، بطوریکه وضعیت کارگران و مطالبا ت اشخاص حقیقی و حقوقی تعیین تکلیف و با تلاش فراوان و بهره گیری از مکانیزم‌های مختلف باکمک شورای تامین استان و دستگاه قضایی، پارسیلون از مالک قبلی پس گرفته شد و طرح جامع از طریق مشاور تهیه و با تلاش مسوولان استان بعد از یک سال، کنسرسیومی متشکل از بانک‌های صنعت و معدن، ملی، سپه و گروه سرمایه گذاری آتیه دماوند که از طلبکاران پارسیلون بودند تشکیل شد.

عبدالهی اضافه کرد: پس از مکاتبات، جلسات و مذاکرات حضوری استاندار با بانک‌ها هیات مدیره شرکت پارسیلون تشکیل و آماده سرمایه گذاری شد.

او با بیان اینکه تاکنون هلدینگ‌های مختلفی هم برای سرمایه گذاری اعلام آمادگی و از محل بازدید داشته اند، گفت: یکی از پیشنهادات استانداری لرستان با توجه به پتانسیل‌های کارخانه، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی خرم آباد در این محل است چراکه این مکان دارای خصوصیاتی همچمون داشتن ١٠ مگاوات برق، امکانات آتش نشانی، گاز، آب، بیش از ٢٠٠ هکتار زمین، انبار‌های مختلف، نزدیکی به فرودگاه و راه آهن، نزدیکی به گمرک، واقع شدن در مرکز استان، قرار داشتن در مسیر آزادراه، دارای سازمان متولی، نزدیکی به مرز، زمینه برای توسعه، محصور بودن و دیگر زیرساخت‌های لازم است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان افزود: بر اساس مصوبه مجلس دهم در خصوص ١٣ منطقه ویژه اقتصادی و ٨ منطقه آزاد تجاری کارخانه پارسیلون هم یکی از این موارد است که توسط شورای نگهبان رد شده و در تاریخ ٩٩/٢/٣١ جهت تصمیم نهایی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شده است.

عبدالهی ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده هفته گذشته گروهی سه نفره متشکل ازنمایندگان مجمع وشورای عالی مناطق آزاد، پس ازجلسه‌ای در تهران از پارسیلون بازدیدشد تا نتیجه بررسی میدانی را در اختیار اعضاء مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دهند و تصمیم نهایی را در خصوص تایید یا رد این مناطق اتخاذ نمایند.

کارخانه پارسیلون خرم آباد که در کیلومتر هشت جاده خرم‌آباد واقع است تا قبل از واگذاری، ۲ هزار کارگر به صورت مستقیم داشت و چیزی حدود ۱۵هزار نفر به صورت غیرمستقیم برای این کارخانه کار می‌کردند.

شرکت پارسیلون خرم آباد (سهامی عام) به عنوان بزرگترین تولید کننده الیاف فیلامنت نایلون و گرانول پلی آمید ۶ در سال ۱۳۵۳ تاسیس شد که در دهه ۸۰ پس از واگذاری به بخش خصوصی دچار رکود و بحران شد.

این شرکت در سال ۱۳۶۳ به بهره برداری رسید و ظرفیت تولید سالانه آن ۱۴ هزار تن انواع نخ نایلون خام و استرچ و یکهزار تن گرانول پلی آمید ۶ اعلام شد.

محصولات پارسیلون در صنایع تکسچر ایزینگ، بافندگی کتن و راشل، گردباف، تولید نخ تور ماهیگیری، جوراب بافی، شیلنگ، لاستیک و انواع قطعات پلاستیکی مهندسی مورد استفاده قرار گرفته است.

 

انتهای پیام/ر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.