منصور کبگانیان، قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور و دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مصوبه اخیر دیوان عدالت اداری پیرامون تعیین سقف حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاهها، اظهار کرد: بحث عدم افزایش ۵۰ درصدی حقوق اعضای هیات علمی را به دولت و سازمان برنامه و بودجه منتقل کرده ایم.
دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه ضمن تایید پایین بودن حقوق اعضای هیئت علمی، گفت: حقوق اعضای هیئت علمی در سالهای گذشته با رشد مناسبی رو به رو نبوده است. هیئت علمیهای جوان به دلیل اعمال نشدن افزایش پنجاه درصدی حقوق بیشتر از سایر اعضای هیئت علمی ضربه میبینند، زیرا در ابتدای تشکیل زندگی هستند و معمولا امکانات اولیه سکونت را هم در اختیار ندارند.
او با بیان اینکه شرم داریم میزان حقوق اعضای هیئت علمی جوان را اعلام کنیم ادامه داد: بین حقوق اعضای هیئت علمی با عرف جامعه و حقوق کارکنان سایر دستگاهها فاصله معناداری وجود دارد و باید به این موضوع توجه جدی شود.
قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور درباره میزان پیشنهادی به مجلس در بودجه سال ۱۴۰۰ برای ساخت واکسن کرونا، گفت: شورای عالی رقمی را برای واکسن سازی پیشنهاد نداده است و این اقدام را به دستگاههای متولی واگذار کرده ایم تا اعداد و ارقام دقیق را تعیین کنند. علاوه بر این درخواست کرده ایم حمایت از پروژههای واکسن سازی جدی باشد و تخصیص بودجه حتما اتفاق بیفتد. عمده شرکتهای در حال ساخت واکسن کرونا شرکتهای دانش بنیان هستند که در کنار آنها شرکتهای بزرگی مثل پاستور و رازی هم مشغول به کار هستند.
گفتنی است، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هفته گذشته به صحن علمی مجلس فراخوانده شد و سوال رحمت الله نوروزی نماینده مردم علی آباد از او درباره علت عدم افزایش ۵۰ درصدی حقوق و مزایای کارکنان وزارت علوم و مراکز وابسته به این وزارتخانه در دستور کار قرار گرفت.
پس از استماع توضیحات وزیر علوم، نماینده مردم علی آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: از توضیحات وزیر علوم قانع نشده است و وزیر علوم دومین کارت زرد خود را از مجلس گرفت.
انتهای پیام/
ولی وقتی یک معلم یا یک استاد اگر حقوق بالا بگیره ناراحت میشین.
معلم یا استادی که عمرشو می ذاره برای فرهنگ جامعه باید به اندازه ای در رفاه باشه که فقط فکرش برای آموزش و پرورش دانش آموزان و دانشجویان کارآمد باشه و آن موقع هست که این بودجه ای که برای اساتید یا معلمان صرف میشه چندین برابر به جامعه برمی گرده
ببینید شرکت هایی مثل گوگل و مایکروسافت و.. چقدر بودجه برای تحقیقات و توسعه و آموزش صرف می کنند تا حساب کار دست تان بیاد.
البته باید سیستمی تعریف بشه که فردی بیسواد سمت استاد و معلم رو اشغال نکنه
نظر همه دوستان را خواندم
مشکل واقعی اینجاست که از یک جایی به بعد گزینشها برای انتخاب هیئت علمی ها در اکثر مواقع واقعی نبود و فرمایشی شد.بله اگر ما امروز امثال دکتر ماتدگاریها.دکترخدادوست ها.دکتر غریب و... داشتیم واقعا حقشان به گردن جامعه خیلی بیش از این حرفها بود ولی الان متاسفانه این گونه نیست
بنده خودم در یکی از دانشگاههای علوم پزشکی هستم که 23 سال عمرمو در بالین گذاشتم با مدرک فوق لیسانس ودر کار خود بسیار خبره هستم و به عنوان مربی بالین خدمت می کنم وحقوقم بدون کسورات 7م است و همکار با سابقه 20سال هیئت علمی شده و تحربه بالینی انچنان هم نداره وفقط مشغول تولید مقالاتی است که متاسفانه ندیدم دردی از جامعه هم دوا کند و خیلی مواقع پایشان را هم در بیمارستان نمی گذارند و حقوق 3 برابر بنده!با این وضعیت خیلی وقت ها به خودم می گویم من هم اندازه ارزشی که برایم قائلند به دانشجو کار یاد دهم ولی باز در عمل وجدانم اجازه نمی دهد چون سر وکار ما با جان بیماران است ولی همکارانی را دیده ام که این کار را می کنند
به نظرم نظام رتبه بندی مانند معلمان باید در دانشگاهها بجای هیئت علمی طراحی شود چون در سالهای اتی با این شیوه مدرسان خبره کشور در هر رمینه کاری ورشته ای را از دست خواهیم داد از ما و عمر ما که گذشت
ولی نگاه اینچنینی به قضایا از طرف تصمیم گیران کلان کشوری فقط باعث ایجاد تفرقه افکنی بین پرسنل شده چه کارمند هیئت علمی و غیره .حتی رقابت ناصحیح بین خود هیئت علمی ها
به خدا قسم الان ماهی 2800000 می گیرم.
خدا رو شکر که معلم هستم و با دانش آموزهای عزیزم سر و کار دارم. بچه های عزیزم هستن
ان شاالله وضعیت همه خوب بشه ؛ وضع ما هم خوب میشه
من عاشق معلمی هستم و ناراضی نیستم.
توجه کنیم که وضع همه مون خرابه، بدون ماشین و خونه اجاره
اکثرا به زندگی هامون نمی رسیم
ولی آموزش به بچه ها از همه چیز مهمتره
ببینید من خودم عضو هیات علمی دانشگاه دولتی در تهران هستم با ۲۰ سال سابقه خدا می داند هنوز هم مستاجر هستم و یک ماشین ریو مدل ۹۰ دارم که اون هم همون سال ۹۰ گرفتم بنده تا ۳۱ سالگی مشغول درس خوندن بودم و توی خوابگاه زندگی می کردم وقتی درسم تمام شد و به خودم اومدم دیدم هیچ چیز ندارم الان هم که ۴۸ سال سن دارم از دوستانم که با مدرک دیپلم سر کار رفتند واقعا وضعیت اقتصادی به مراتب بدتری دارم لطفا کسانی که نظر میدهند انصاف رو رعایت کنند قابل ذکر است که در دوره کارشناسی ارشد و دکتری رتبه یک بودم و فارغ التحصیل دانشگاه تهران هستم.
مردمی که درک نمیکنند تربیت افراد متخصص که گره گشای مشکلات جامعه هستند از مسیر دانشگاه و اساتید قدرتمند میگذرد.
علم، فرهنگ، هنر
80 درصد هیت علمی بیسواد و با رانت هیات علمی شدن
ویه سری عضو هیات تو مجلس همه چی به نفع خودشون تصویب می کنند
ضمنا متوسط حقوق هیات علمی بین 20 میلیون تا 40 میلیون خیلی شرم سار نیست
حسادت اون موقع بود كه نفرات اول برد تخصصي دانشگاه ها هيات علمي ميشدن
فقط مسئول بودن حقوق پر و پیمون داره
در حال حاضر این علما چه گلی به سر مملکت زدن
جز اینکه خود را متمایز از دیگران می دانند
قول شرف میدم اگر اون بخش از اساتید اخراج بشن تعداد لنگشت شمار فقط هیات علمی باقی می مونه در دانشگاه های وزارت علوم حتی دانشگاه تهرانش.
بعدشم وقتی شرم میکنی از این شرم کن که یک دانشجویی که فرا دکتری داره می خونه بعد از ۴ ماه بهش نهایت ۵ میلیون اون هم بت کسر مالیات تعلق می گیره و تازه سر ماه ۴ هم نمیدن بدهکار می مونم تا چند ترم بعد تصفیه کنن.
وقتی شرم میکنی شرمنده این باش که دانشکجی فرا دکتری رو همین اعضای هیات علمیت مثل برده ازش کار میکشن و به عنوان دکتر اصلا به رسمیت نمیشناسنش و هراز گاهی باهاش بی ادبی هم میکنند
وقتی می خوای شم کنی برا این شرمنده باش که دانشجوی فرادکتری برا تامین مخارجش دست فروشی ممکنه بکنه
وقتی می خوای شرمنده باشی ررا این شرمنده باش که اوستایی که اجر هم بلد نیست بالا بندازه به حول و قوه دانشجوهاش کلی مقاله داره و میخواد بشه " استاد تمام" این مملکت که دیگه " پروفسور" لقب بگیره و بازنشستگی براش معنی نداره و فقط حضرت اجل می تونه اون رو از دانشکده بیرون بندازه شاید جا برای دانشجوی فرادکتری که دیگه داره ۴۰ سالش میشه باز بشه.
بنده استاد مدعو دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی هستم با ۱۲ سال سابقه و مدرک دکترا ساعتی ۲۵ هزار تومان می گیرم آن هم حداقل ۴ ماه بعد از اتمام ترم پرداخت می شود امسال هم که هنوز حقوق ترم بهمن سال گذشته را واریز نکرده اند. تو رو خدا به داد ما برسید کجا باید دادخواهی کرد لطفا yjcپیگیر شود و این اجحاف که در حق ما شده را به گوش مسئولین مربوطه برسانید به خدا ماهم به پولمان نیاز داریم دیگه انگیزه ای برای ادامه تدریس نداریم.
به امید عدالت
این فقط حقوقه هر ماه 8 میلیون تومن ما به تفاوت محرومیت از مطب یا حق تمام وقتی میگیرند
داده ها را از اینترنت..... و به دانش ها میدن و با مثلا مقاله ماهی 6 میلیون هم جایزه مقاله میگیرن
هر کدوم 2 تا3 آپارتمان مفت میگیرن که 15 میلیارد هم درآمد از این راه دارند
آخه مگه یه فوق یا دکتری پیراپزشکی با رتبه کنکور 5 رقمی و فقط با یه عنوان باد 50 برابر یه متخصص یا فوق تخصص غیر عنوان حقوق بگیره این چه قانونیه؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
خوش بود گر محک تجربه آید به میان* تا سیه روی شود هر که در او غش باشد
بنده هیات علمی واستادیار دانشگاه آزاد هستم حقوق بنده بعداز کسورات ۶ میلیون تومان خالص است سابقه خدمتم ۱۶ سال است
کسی است به داد هیات علمی دانشگاه آزاد برسه آقای دکترکبکانیان یک کم هم نگران هیات علمی دانشگاه آزاد باشید
است
من 5 سال از فارغ التحصیلی و هیات علمی شدنم گذشته تقریبا تمام اساتید من که در بهترین دانشگاه های ایران بودن و نیمی از هم دوره هایم مهاجرت کردن علت اینکه صدا اعتراض هیات علمی بلند نمیشه اینه که همیشه آپشن مهاجرت براشون هست حالا هرچی شرایط سخت تر مهاجرت. من سال 90 چذیرش از رویال ملبورن گرقتم نرفتم و همینجا درس خوندم ولی الان اینقدر فشارهست که حتی امثال من هم که بیزار از مهاجرت بودن به فکر افتادن.. صلاح مملکت خویش خسروان دانند
که گفته بود:"شما که کامپیوتر نداشتین چطور پایان نامه و رساله دکتری و مقاله هاتون رو نوشتید!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟"
متاسفانه مشکل اکثر شما همینه که تعقل و تفکر نمیکنید. در هر اداره و سازمانی کامپوتر وجود داره. توی دانشگاه هست، البته اموال دانشگاهه.
اون همه نوشتم، فقط به ذهنتون همین رسید!!!!؟؟؟؟ خدا هدایتتون کنه
من ایتادیار دانشگاه با ۵ سال سابقه، ۸میلیون میگیرم. یک تومن هم حقالتدریسی ندارم، و تمام وقت سرکارم(حتی بیشتر از خیلی کارمندها، چون جمعه ها هم برخی مواقع برای کارهای تحقیقاتی باید بیام). در مورد گرنت، تا کار تحقیقاتی نکنید، گرنتی نیست، هر چند گرنت هم ضرره. برای نمونه خود من ۱۰میلیون از جیبم هزینه کردم و وسیله ای خریدم، بعد از گرنتم درخواست کرد پرداخت کنند، یسال بعد پرداخت کردند. این درصورتیه که وسیله برای دانشگاه میمونه، اما پولش رو از گرنت ما میگیرند و در ثانی اگر من ۱۰ میلیون رو طلا میخریدم، الان چند برابرسود کرده بودم و یا هر چیز دیگری..
در مورد طرح، اساتید معدودی طرح میگیرند، که سود داره. من خودم طرح گرفتم گفتند، شما هزیه کنید به مرور پرداخت میکنیم. اما یکسال و نیم بعد پرداخت کردند.
پول مراسم ازدواجم رو دادم برای اون طرح(۲۰ میلیون)، قبل از طرح خانم ام گفت پراید بخریم، گفتم طرح رو انجام بدیم، چون دانشاه ما رو مجبور میکنه طرح بنویسیم.، بعدا ماشیم میخریم.
بعدش ماشبن چندبرابر شد و ما هم نتونستیم بخریم و بقیه موارد دیگه . اما شما کلا طبق گمان و موارد استثنا رو میگید.
مگر دانشگاه چند تا ریس و معاون داره، که از مدیریت صحبت کردید.
اما از مسئولیت های کارمندها، که دو نفر در یک اتاق ، یکشون ریس میشه و حقوق ریاست میگره صحبت نمیکنید. یا کارمندهایی که حقوقشون از اعضای هیات علمی بیشتر. حتی تدریس هم میکنند، برای نمونه فردی داریم ۲۰ واحد در ترم داره، اما من استادم و ۱ واحد هم به هم نمیدنند.
البته عزیز دلم اینها هم موارد استثای کارمندها هستند.
پس حقوق چند استاد که زیاد میگیرند رو به پای همه ننویسید. ما داریم حقوق میگیریم ک میدونم چه خبره.
چب بگم، نمیشه از افرادی مثل شما خواست منصفانه صحبت کنند
در خصوص عملکرد هم سیاستها غلطه، همکاران ما کارایی بسیار بالایی دارند. من اگه وقتم رو بذارم مشکل جامعه رو حل کنم اونوقت سر سال بهم پایه نمیدن چون مقاله ندارم و سه سال پایه نگیرم رکود علمی و اخراج. واسه همین خیلی اگه دلسوز باشم یه نیم نگاه به صنعت بکنم
واسه بقیه نظرات هم حرف های زیادی دارم مثل گرنت و... که دلمون پردرده...
نه عزیزم دیگه همه فوق لیسانس و دکترند.برو ببین حقوق کارمندان دیگر نصف شما نیست و باز هم می نالید
اگر مورد های معدودی سراغ دارید با این شرایط که بیان کردید، بر شما واجب است معرفی کنید اگر نه سمپاشی و عقده گشایی کار بسیار ناپسندی هست.
میزان حقوق کاملا روشنه.
برای کسی که در ۳۵ سالگی استخدام می شود و سالها درس خوانده قابل توجه نیست. تو زندگی به کارمندی که از ۲۲ سالگی جذب شده نمی رسه. اون کارمند تونسته با تورم کم سالهای قبل برای خود خانه ای بخرد اما اون هیات علمی الان اجاره نشینه.
الان حقوق یک هیات علمی با یک کارمند با سابقه هیچ فرقی نمی کند!!
بله شما هیچکدام از اینها را نمی دانی چون هیچوقت زحمت برای مقاله ISI نکشیدی، چون حوصله اش را نداری، چون سوادش را نداری و هزار دلیل دیگه.
مرد حسابی من با 7 تا پایه 7 میلیون میگیرم یه داوری هم اگه باشه اونم نمیدن سالی 200 هزار تومان
...
کارگران روزمزد کنار خیابان هم باید در مقابل اعضای هیات علمی شرم کنند که ادعای درآمد کم و مشکلات مالی کنند.
والبته با گفتن شرم دارم هم دردی از ما دوا نمی شود. بقال سر کوچه به شرم این آقا یک دانه تخم مرغ هم نمی دهد!
در حالی که فقط حق اشعه اساتید که اصلا معلوم نیست چیه! ۸میلیونه
کمی شرم کنید
اعضای هیئت مثلا علمی با حقوق و جایزه و کارانه و حق التدریسها و..... روزی 2000000 تومن حداق میگیرن اونم در پایه این در حالیکه که صبح تا شب در دفتر کارشون و در کاخ هاشون با عنوان دورکاری مشغول خرید و فروش ملک و.... هستن
دست کم 3 برابر یه کارمند همطراز حقوق میگیرن
من هیات علمی ایم و حقوق ام ۵ میلیونه. از نظر خیلی ها زیاده، مخصوصا کسانیکه شاید کارگر باشند و ... از دید ما چه؟
توضیح بدم تابهتر درک کنید. ۳۳ سال سن دارم و تازه استخدام شدم، زن و فرزند هم دارم. با سختی درس خوندم و تا قبل از قبولی در دانشگاه چوپانی میکردم و کارگری؛حتی بعد از لیساسهم همینطور. بدونید که خوب قشر زحمتکش رو درک میکنم.
حالا با این حقوق، بدون هیچ پسندازی، بدون خونه، ماشین، ..و حتی کامپیوتر ..بهکدومش میشه رسید. تازه باید وام ۵۰ میلیون تومانی بردارم، تا بتونم کامپوتر قسطی بخرم. مبلغی که قبلا راحت میشد توی شهر ما خونه نقلی خرید. بعد از ۳۳ سال تازه اینجا رسیده ام!!
حالا یک کارگر یا کارمند از چند سالگی میره سرکار.... ۲۲ نه ۲۵ .... چقدر سودکرده که زود رفته سرکار.... هون پراید رو راحت۲۰ میلیون میخریده، الان من دیگه نمیتونم بخرم و بقیه موارد....
قبلاگفتم، چوپانی میکردم؛الان دوستان چوپانم اوضاع مالیشون خوبه و نسبت به من عالیه. خونه ،ماشین، باغ و... جای تلخ این مورد اینه که بعضی وقتا بهم میگن رفتی درس خوندی ، الان این شدی. بیا برای خودمون کارگری کن و چوپانی .
به خدا ما اساتید،شما کارگرها و کارمندها رو درک میکنیم، چون جای شما بودم. اما شما آیا تو جایگاه ما بودید که سوظن دارید و .بخدا منصف باشید
این رو بدونید که برای اقوام، مثل شدم. میگند :درس بخونید بشید کارگر و کارمند،نه استاددانشگاه"
پس درمورد حقوق اساتید حق التدریس چه میتوانید بگویید!
خیل عظیمی که حتی عنوان شغلی برایشان تعریف نشده است!؟
که با انواع مصاحبه ها و گزینش علمی و ... امکان تدریس در دانشگاه را پیدا کرده اند.
حقوق ساعتی ۸ تومن ۱۵ تومن .... اون هم بعد از چند ترم پرداخت میشود سالهاست همین قیمت ثابت مانده و تغییر نکرده
درصورتیکه همان ساعت تدریس ارزش قیمتی واقعی آن بیش از ساعتی ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تومان است
استادان حق التدریس حتی از کارگران بسیار مظلوم ترند
یک عمر درس خواندند ، مابقی عمر را تدریس کردند،
نه حقوق ثابت دارند ، نه بیمه ماهانه دارند،
نه امنیت شغلی دارند،
حتی نهضت سوادآموزی ها سهمیه استخدام دارند
حتی حق التدریس مدارس نیز سهمیه استخدام دارند
ولی فرهیختگان جامعه هیچ سهمیه در هیچ آزمون استخدامی ندارند
متاسفم در جامعه ای هستم که درآمد معلم و اعضای هیئت علمی اینقدر خرابه