سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نان سبوس دار خانگی؛ سالم و مقوی

در گزارش زیر طرز تهیه نان سبوس دار خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت نان سبوس دار خانگی آشنا کنیم.

مواد لازم:
آرد – ۳ تا ۵/۳ لیوان
سبوس برنج - نصف پیمانه
ماست – ۴ قاشق غذاخوری
آب ولرم – یک پیمانه
تخم مرغ – یک عدد
شکر – ۲ قاشق غذاخوری
وانیل یا رنده پوست لیمو - کمی
پودر خمیرمایه - یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده - کمی (به دلخواه برای رومال)
کنجد و سیاه دانه - کمی (به دلخواه برای رومال)
روغن - کمی (برای چرب کردن دست هنگام ورز دادن خمیر)


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از ساندویچ مرغ هالوپینو خوشمزه و کاناپ تن ماهی تا پای زردآلوی خوشمزه + تصاویر


طرز تهیه:
۱- در یک کاسه خمیر مایه ویک قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کنید و یک بشقاب روی کاسه بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید (حدود ۱۵ دقیقه).

۲- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ و وانیل یا پوست لیمو را همراه یک قاشق غذاخوری شکر باقی مانده خوب هم بزنید تا سفید رنگ شود، سپس ماست را به تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید.

۳- بعد از عمل آمدن خمیر مایه، به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و سبوس برنج و دو لیوان آرد را بیفزایید و خوب با قاشق مخلوط کنید.

۴- لیوان سوم را کم کم اضافه و مخلوط کنید طوری که خمیر چسبناکی به دست بیاید. کمی دست‌ها را چرب و شروع به ورز دادن خمیر کنید.

۵- هنگام ورز دادن دو سه بار دست‌تان را چرب کنید.

۶- سپس دورتا دور کاسه خمیر را کمی چرب کنید و بگذارید خمیر یک ساعت استراحت کند و حجمش دو برابر شود. بعد از یک ساعت پف خمیر را بگیرید و کمی ورز دهید و بعد در سینی فر به شکل دلخواه پهن کنید و روی خمیر را بپوشانید. سپس یک ساعت زمان بدهید تا خمیر استراحت کند.

۷- بعد از استراحت زعفران دم کرده را روی خمیر رومال کنید و کنجد بپاشید.

۸- فر را حدود ۱۵دقیقه گرم کنید و با حرارت ۱۷۵ درجه، نان‌ها را حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در آن قرار دهید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.