طرز تهیه نان سبوس دار خانگی؛ سالم و مقوی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت نان سبوس دار خانگی آشنا کنیم.

مواد لازم:
آرد – ۳ تا ۵/۳ لیوان
سبوس برنج - نصف پیمانه
ماست – ۴ قاشق غذاخوری
آب ولرم – یک پیمانه
تخم مرغ – یک عدد
شکر – ۲ قاشق غذاخوری
وانیل یا رنده پوست لیمو - کمی
پودر خمیرمایه - یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده - کمی (به دلخواه برای رومال)
کنجد و سیاه دانه - کمی (به دلخواه برای رومال)
روغن - کمی (برای چرب کردن دست هنگام ورز دادن خمیر)


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از ساندویچ مرغ هالوپینو خوشمزه و کاناپ تن ماهی تا پای زردآلوی خوشمزه + تصاویر


طرز تهیه:
۱- در یک کاسه خمیر مایه ویک قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کنید و یک بشقاب روی کاسه بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید (حدود ۱۵ دقیقه).

۲- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ و وانیل یا پوست لیمو را همراه یک قاشق غذاخوری شکر باقی مانده خوب هم بزنید تا سفید رنگ شود، سپس ماست را به تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید.

۳- بعد از عمل آمدن خمیر مایه، به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و سبوس برنج و دو لیوان آرد را بیفزایید و خوب با قاشق مخلوط کنید.

۴- لیوان سوم را کم کم اضافه و مخلوط کنید طوری که خمیر چسبناکی به دست بیاید. کمی دست‌ها را چرب و شروع به ورز دادن خمیر کنید.

۵- هنگام ورز دادن دو سه بار دست‌تان را چرب کنید.

۶- سپس دورتا دور کاسه خمیر را کمی چرب کنید و بگذارید خمیر یک ساعت استراحت کند و حجمش دو برابر شود. بعد از یک ساعت پف خمیر را بگیرید و کمی ورز دهید و بعد در سینی فر به شکل دلخواه پهن کنید و روی خمیر را بپوشانید. سپس یک ساعت زمان بدهید تا خمیر استراحت کند.

۷- بعد از استراحت زعفران دم کرده را روی خمیر رومال کنید و کنجد بپاشید.

۸- فر را حدود ۱۵دقیقه گرم کنید و با حرارت ۱۷۵ درجه، نان‌ها را حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در آن قرار دهید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/