سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۲ طرز تهیه چیز کیک پرتقال یخچالی با پایه بیسکویت و کیک اسفنجی

در گزارش زیر طرز تهیه چیز کیک پرتقال را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چیزکیک یکی از پرطرفدارترین دسر‌ها برای دورهمی و مهمانی‌ها هستند و طرز تهیه آن‌ها هم متنوع است. علاوه بر اینکه می‌توان از میوه‌های مختلفی در طرز تهیه آن‌ها استفاده کرد، این دسر جذاب این قابلیت را دارد که لایه زیرین یا پایه کراست متفاوتی هم داشته باشد یعنی هم می‌توان از کیک اسفنجی و هم از بیسکویت استفاده کرد. طرز تهیه انواع چیز کیک با پایه کیک در فر و چیز کیک یخچالی هر دو پرطرفدارند. ما هم در این مطلب ۲ طرز تهیه چیزکیک پرتقال یخچالی با پایه بیسکوییت و به صورت یخچالی و ساده و کیک اسفنجی که در فر درست شده را برای شما آورده‌ایم تا بنا به سلیقه خودتان، هر کدام را که دوست داشتید، درست کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم

بیسکویت پتی بور: ۲ بسته

کره: ۱۰۰ گرم

آب پرتقال: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

پنیر ماسکارپونه (یا خامه‌ای): ۲۰۰ گرم

خامه: ۲۰۰ گرم

شکر: ۳ قاشق غذاخوری

وانیل: ۱/۸ قاشق چای‌خوری

پرتقال: ۱ عدد

پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری

ژله پرتقالی: ۱ بسته


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از ساندویچ مرغ هالوپینو خوشمزه و کاناپ تن ماهی تا پای زردآلوی خوشمزه + تصاویر


طرز تهیه چیز کیک پرتقال یخچالی با پایه بیسکویت

بیسکویت‌ها را در کیسه زیپ‌دار پلاستیکی بریزید و بکوبید تا کاملا نرم شود. حتما به این مساله توجه کنید که اگر بیسکویت‌ها را به قدر کافی نرم نکنید احتمال دارد که موقع جدا شدن از قالب، خودش را نگرفته باشد. کره را به روش بن ماری ذوب کنید. کره را به بیسکویت پودر شده اضافه و با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

بهتر است از قالب کمربندی استفاده کنید، ولی اگر قالب در دسترس ندارید می‌توانید در یک ظرف دلخواه، یک کیسه فریزر قرار دهید و بیسکویت را روی آن پخش کنید و با ته لیوان یا گوشت‌کوب صاف و یکدست کنید و برای حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
پودر ژلاتین را با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید روی آن‌ها را به اندازه ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی آب بریزید. این کار را به آرامی انجام دهید و مدام به هم بزنید. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا محلولی شفاف به دست آید.

پرتقال را پوست بکنید و غشای شفاف روی آن را هم جدا کنید. به اصلاح فیله کنید تا فقط مغز آن بماند. خامه، پنیر، بقیه شکر و وانیل را در یک ظرف بریزید و با همزن به خوبی بزنید. فیله و ژلاتین را اضافه کنید و مواد را دوباره بزنید. قالبی که در آن لایه زیرین چیزکیک را آماده کرده بودید، از یخچال خارج کنید و این مواد را روی آن بریزد و سطح را صاف کنید. دوباره قالب را به یخچال برگردانید تا خودش را بگیرد.

آب پرتقال را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی گرم شد، پودر ژله پرتقال را اضافه کنید و به هم بزنید تا ذرات پودر ژله کاملا حل شود. وقتی از حرارت افتاد، آن را روی لایه پنیری قالب بریزید و دوباره قالب را به مدت حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا خودش را بگیرد.

بعد از اینکه ژله شکل گرفت، کمربند قالب را باز کنید یا اینکه نایلون را از کف کیک جدا کنید. می‌توانید چیزکیک را با پرتقال‌های حلقه شده تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه چیز کیک پرتقال یخچالی با پایه کیک

 

مواد لازم

کیک اسفنجی: ۱ عدد (به قطر قالب کمربندی)
پنیر ماسکارپونه: ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

شکر: ۱۲۵ گرم

پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه چیز کیک پرتقال یخچالی با پایه کیک در فر

برای تهیه چیز کیک پرتقال با پایه کیک که در فر درست شده قبل از هر چیز کیک اسفنجی ساده وانیلی درست کنید و اجازه دهید از دما بیفتد (طرز تهیه کیک اسفنجی). کیک اسفنجی را از وسط برش بزنید و به شکل دایره یا مستطیل (شکل قالب) یک لایه را در قالب کمربندی قرار دهید.

در یک ظرف مناسب پنیر ماسکارپونه و خامه و شکر را با مخلوط کن بزنید.

پودر ژلاتین را به روشی که در طرز تهیه چیز کیک پرتقال یخچالی با بیسکویت آورده شد یا به روش بن ماری حل کنید (۳ قاشق غذاخوری آب سرد به آن اضافه کنید و روی بخار آب قرار دهید تا وقتی شفاف شود). ژلاتین را به پنیر و خامه و شکر اضافه کنید و روی کیک اسفنجی بریزید. قالب را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

بقیه مراحل را مانند بالا (مرحله دوم و مرحله سوم طرز تهیه چیز کیک پرتقال یخچالی با بیسکویت) ادامه دهید. این چیزکیک را به صورت لیوانی و تک نفره هم می‌توانید درست کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.