سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پای زردآلوی خوشمزه

در مطلب زیر طرز تهیه پای زردآلو را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه پای زردآلو را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ ۳عدد
شکر ۱پیمانه
نمک دوپنس (نمکو بین دو انگشت بگیری گفته میشه پنس)
آرد ۲لیوان
کره ۱۰۰گرم
ماست نصف پیمانه
بکینگ پودر ۱ق. م
وانیل نصف ق. چ
زردآلو به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه پای زرد آلو

ابتدا زرده وسفیده رو از هم جدا میکنیم. سفیده‌ها رو آنقدر میزنیم تا سفید وپفکی بشه.
زرده رو در ظرفی جدا گانه با شکر و وانیل ریخته وهم میزنیم تا کرمی وکشدار شود.
کره به دمای محیط رسیده، ماست، نمک رو اضافه می‌کنیم وحدود۳دقیقه با همزن هم میرنیم. سفیدی رو به آرامی داخل زرده ریخته وبه آرامی به صورت دورانی مخلوط میکنیم.
آرد رو با بکینگ پودر سه بار الک کرده و با لیستک به مواد اضافه میکنیم وآرام واز یک جهت مخلوط کرده تا کاملاباهم ترکیب شود. درون قالب‌های پای که کپسول مخصوص گذاشتم ریخته، وزردالو‌ها رو به صورت نازک برش زده وروی سطح پای بچینید ودر فر از قبل گرم شدهدر طبقه وسط که با درجه ی۱۸۰به مدت۳۰الی۴۵دقیقه قرار میدهیم.
ودر آخر بعد از سرد شدن پودر قند الک شده روش ریخته شود، که من نریختم.

نوش جون.

منبع:ایران بانو

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۲۷ ۲۸ دی ۱۳۹۹
زردآلو این موقع از سال!!!
ناشناس
۱۳:۱۱ ۲۸ دی ۱۳۹۹
مگه زرد آلو پا داره