سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا در دانشگاه فنی و حرفه‌ای مقاطع ارشد و دکتری ایجاد نمی‌شود؟

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در خصوص علت عدم ایجاد مقاطع ارشد و دکتری در این دانشگاه توضیحاتی را ارائه کرد.

ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای هیچ نیازی به ایجاد مقطع تحصیلات تکمیلی یعنی ارشد و دکتری ندارد.

او افزود: سیستم آموزشی صحیح سیستمی است که فارغ التحصیلان دانشگاهی را هرچه سریع‌تر وارد بازار کار کند، حتی اگر مقطع متوسطه فنی و حرفه‌ای و کارو دانش بتواند مهارت‌ها و توانایی‌های شغلی دانشجویان را ارتقا ببخشد این افراد بعد از گرفتن دیپلم وارد بازار کار می‌شوند و دیگر نیاز به تحصیل در دانشگاه‌ ندارند.

صالحی عمران تاکید کرد: گرفتن مدارک آموزش عالی توسط همه افراد کار اشتباهی است و نباید به این باور داشته باشیم. حتی اگر دانش آموزان مدرک دیپلم داشته باشند و بتوانند با این مدرک وارد بازار کار شوند دیگر نیازی به طی کردن مقاطع بالاتر تحصیلی در دانشگاه‌ها ندارند و با ورود به بازار کار در تولید ناخالص ملی ایفای نقش خواهند کرد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای با گذراندن ۳ سال تحصیلی در مدارس و ۲ سال تحصیلی در دانشگاه به عنوان مقطع کاردانی می‌توانند مهارت کافی را کسب کرده و در دوره آموزش مهارت‌های پیشرفته دانشگاه ما شرکت کنند تا بعد از ورود به بازار کار با مشکلی مواجه نشوند.

صالحی عمران بیان کرد: ممکن است عده محدودی از دانشجویان علاقه زیادی به کسب مدارک بالای تحصیلی داشته باشند، اما این نیاز همه افراد نیست. لازم نیست همه افراد وارد دانشگاه شوند، چرا که موضوع کار و کسب مهارت و حرفه از همه چیز مهم‌تر است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۳۳ ۲۸ دی ۱۳۹۹
فارغ التحصیل های دانشگاه فنی و حرفه ای به جرات توانمند ترین کارشناسان کشور در محیط کار هستند و علوم نظری را هم در حد نیاز مسلط هستند. گرچه اگر دوست داشته باشند می توانند تحصیلات تکمیلی را هم فرابگیرند و در این زمینه هم بسیار موفق هستند و در همه سالهای اخیر شاهد رتبه های تک رقمی در کنکور های ارشد از بین این دانشجویان این دانشگاه خصوصا دانشجویان دانشکده شهید شمسی پور هستیم.
ناشناس
۱۹:۲۸ ۲۷ دی ۱۳۹۹
متاسفانه نفرات برتر کنکور فنی و حرفه ای ازصدا وسیما اعلام نمیشود و واقعا بعضی رشته ها فنی به کارشناسی و بالاتر از آن احتیاج است و واقعا به گونه‌ای است که دانشجویان آن بامهارت از آن فارغ التحصیل میشوند
ناشناس
۱۹:۲۸ ۲۷ دی ۱۳۹۹
متاسفانه نفرات برتر کنکور فنی و حرفه ای ازصدا وسیما اعلام نمیشود و واقعا بعضی رشته ها فنی به کارشناسی و بالاتر از آن احتیاج است و واقعا به گونه‌ای است که دانشجویان آن بامهارت از آن فارغ التحصیل میشوند
ناشناس
۱۶:۳۱ ۲۷ دی ۱۳۹۹
رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای اصلا تولید مدرک نیس
از این کار ها نکنید
ناشناس
۱۱:۳۰ ۲۷ دی ۱۳۹۹
نه تو رو خدا دانشگاه آزاد به اندازه کافی فوق لیسانس ودکتر بی سواد تولید میکنه
ناشناس
۱۹:۳۰ ۲۷ دی ۱۳۹۹
در دانشگاه فنی واقعا چیز یاد میدن وحالت مدرک گرایی ندارد
ناشناس
۰۷:۳۷ ۲۹ دی ۱۳۹۹
تو ارشد و دکترا هیچ دانشگاهی چیزی یاد نمیده دانشجو باید خودش قوی باشه تمام