سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه چی کُوفته

در گزارش زیر طرز تهیه چی کُوفته را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه چی کُوفته آشنا کنیم.

مواد لازم:

استکان با اندازه ۱۵۰ میلی لیتر
——————————————
۲ لیوان بلغور گندم خام قهوه‌ای (مجموع ۲۸۰ گرم)
۴ عدد گوجه فرنگی متوسط نرم (۳۶۰-۳۸۰ گرم)
۱ انگشت بیشتر از یک چهارم استکان روغن زیتون یا روغن مایع (من از روغن مایع استفاده کردم)
۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه ایسوت
۱ قاشق غذاخوری پر از رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری رب فلفل
۱ قاشق چایخوری فلفل چیلی (اگر تند دوست دارید بیشتر بریزید)
نصف قاشق چایخوری سماق
۱.۵ قاشق چایخوری نمک
در صورت وجود، ۱ قاشق چای خوری ادویه کوفته اضافه کنید.
۱-۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
یک چهارم استکان رب انار
جعفری
پیازچه


بیشتر بخوانید

  • آموزش آشپزی؛ از مرغ کونگ پائو و پیتزا مکزیکی تند و خوشمزه تا دیپ داغ کوکتل میگو + تصاویر

طرز تهیه:
ابتدا روغن مایع، فلفل سیاه ایسوت و رب گوجه فرنگی را درون یک کاسه عمیق بریزید و مخلوط کنید. این مخلوط را به مدت ۸-۱۰ دقیقه بگذارید کنار (رنگ کوفته خیلی بهتر میشود)
گوجه فرنگی‌ها را در غذاساز پوره کنید، بلغور را داخل ظرف خمیر بریزید، گوجه فرنگی، مخلوط روغنی، ادویه‌ها، اب لیمو، رب انار را اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید. من در دستگاه ورز می‌دهم. ۲۰-۳۰ دقیقه طول میکشد
جعفری و پیازچه را ریز خرد کنید. بعد از اینکه قوام لازم را گرفت، در صورت امکان آن را با دستکش فشرده و روی بشقاب سرو قرار دهید. (می توانید با دستکش راحت‌تر و زیباتر به ان شکل دهید)

توجه: می‌توانید به صورت اختیاری پیاز اضافه کنید. برای این کار، پیاز را به قطعات کوچک برش دهید یا آن را رنده کنید و آب آن را بگیرید و آن را به بلغور اضافه کنید. آب آن را اضافه نکنید، این باعث تلخی کوفته شما می‌شود.

ادویه‌ی مخصوص چی کُوفته در ترکیه مخلوطی از ادویه‌های زیره، آویشن، فلفل قرمز، پودر فلفل قرمز خشک (که پول بیبر گفته می‌شود)، پودر نعناع خشک، پودر تخم شنبلیله و سماق است.

اگر فلفل سیاه ایسوت در اختیار ندارید میتوانید از هر فلفل تند دیگری استفاده کنید.. بهتر است از بلغور ریز استفاده کنید.

در این رسپی نه بلغور از قبل خیس میخوره نه موادی پخته میشه، مواد این کوفته بر اثر حرارتی که بوسیله همزدن زیاد و فلفل‌های تند ایجاد میشه نیم پخت میشه، در سال‌های قبل از گوشت چرخکرده هم درش استفاده میکردن که الان اون ورژنش رو حذف کردن

منبع:turk yemek tarifleri

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۴۶ ۲۳ دی ۱۳۹۹
خیلی ممنون واقعا عالی و خوش مزست
ناشناس
۰۸:۵۱ ۲۳ دی ۱۳۹۹
به به