به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، استیک فاجیتاس، یکی از غذاهای فرنگی است که میتوانید با گوشت مرغ هم آن را بپزید. این استیک را با نان پیتا یا نان باگت سرو میکنند.
مواد لازم برای تهیه استیک فاجیتاس:
گوشت استیک استوانهای ۳۰۰-۴۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری
سیر، ریز خرد شده ۱ حبه
پودر چیلی نصف قاشق چایخوری
زیره نصف قاشق چایخوری
تکههای فلفل تند نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
نان تورتیلا ۸ عدد
فلفل دلمهای کوچک ۲ عدد از هر ۳ رنگ
پیاز ۲ عدد
چاشنیها
- سس سالسا
- خامه ترش
- پنیر خرد شده
- گوجه فرنگی خرد شده
طرز تهیهی استیک فاجیتاس:
استیک را به صورت نوارهای نازک برش بدهید.
در کاسه ای، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، آب لیموترش، سیر، پودر چیلی، زیره، تکههای فلفل تند، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کنید.
نوارهای گوشت گوساله را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوشیده و مزه دار شوند، کنار بگذارید.
تورتیلا را در فویل بپیچید و برای مدت ۵-۱۰ دقیقه در حرارت ۳۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید یا گرم شود.
پیازها را به صورت خلالی خرد کنید. فلفل دلمه ایها را به صورت نواری و یا خلالی خرد کنید.
ماهیتابهای بزرگ و نچسب را روی حرارت ملایم قرار بدهید، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل تابه بریزید و گرم کنید.
پیاز و فلفلها را به مدت ۳-۴ دقیقه با هم زدن اضافه کنید تا نرم شوند. آنها را به یک کاسه منتقل کنید و کنار بگذارید.
گوشتهای برش خرده را به ماهیتابه اضافه کنید و آنها را سرخ کنید و خوب بپزید. سپس پیاز و فلفل را به تابه برگردانید؛ و با هم مخلوط کنید اجازه بدهید حدود ۵ دقیقه با هم بپزند.
برای سرو کردن، با قاشق قسمتی از مخلوط گوشت را روی وسط نانهای تورتیلا بریزید، و روی آن را از مواد اضافی مورد نظر قرار دهید، دو طرف نان تورتیلا را تا کنید، به صورتی که روی هم قرار بگیرید.
نکاتی برای تهیهی استیک فاجیتاس:
• سس مایونز را میتوانید جایگزین خامهی ترش کنید.
• میتوانید از گوشت مرغ در ازای گوشت گوساله استفاده کنید.
• اصل این غذا با نان تورتیلا است. اما میتوانید از نان باگت و یا تافتون هم استفاده کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/
فقط پول ندارن