سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه آش یارمه به سبک شهر بجنورد

در گزارش زیر طرز تهیه آش یارمه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه آش یارمه آشنا کنیم.

مواد لازم:

اسفناج یا سبزی چریش
۵۰۰ گرم
بلغور گندم
۱ لیوان
نخود
نصف لیوان
لوبیا سفید
نصف لیوان
پیاز درشت
۲ عدد
سیر
یک بوته
نمک و فلفل و زرد چوبه
به مقدار لازم
نعنا خشک
۲ قاشق غذا خوری
دوغ ترش محلی
به مقدار لازم
آرد
۱ قاشق غذا خوری


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

بلغور گندم رو بشورین و بزارین حداقل ۱۰ ساعت خیس بخوره. بعد تو قابلمه‌ای که میخواین آش تون رو توش بپزین آب بریزین و بزارین بلغور‌ها حداقل ۵ یا ۶ ساعت با شعله کم حسابی بپزه و لعاب بندازه و باز بشن.

بعد نخودو لوبیا هارو هم از شب قبل خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین تا نفخش گرفته بشه و بزارین لوبیا نخود هم جداگونه چندساعت بپزه اواخر پخته نخود لوبیا که دیگه حس کردین لوبیا نخود‌ها روکمی پخته شدن بریزین تو قابلمه‌ای که بلغور هارو ریختین و بزارین حبوبات‌ها و بلغورمون حسابی بپزن و لعاب بندازن.

وقتی که حبوبات و بلغور‌ها پختن سبزی‌هایی که ازقبل شستیم و خورد کردیم رو به اش اضافه میکنیم و میزاریم که سبزی هم پخته بشن. اگر آب آشمون کم شده بهش آب جوش اضافه کنین و تنطیم کنین آبش رو. فقط زیاد آب نریزین. درحد یک لیوان.

بعد پیاز هارو خلالی خورد کنین و سرخشون کنین بعد بهش زردچوبه نمک و فلفل اضافه کنین و کمی دیگر تفت بدید تا زردچوبه خامیش گرفته بشه. بعد نصف بیشتر پیاز هارو بریزین داخل آش و آش رو هم بزنین؛ و بقیه پیاز هارو هم واسه تزئین روی اش نگه دارین.

سیر داغ هم درس کنین نصفی از سیرهارو بریزین داخل آش و بقیه سیر داغ هارو هم واسه تزئین نگه دارین یک قاشق آرد هم با نصف لیوان آب قاطی کنین و داخل آش بریزین. من خودم نریختم، چون بنظرم آشم مدت زمان زیادی پخته بود و حسابی لعاب داده بود و احتیاجی نبود که آرد اضافه کنم.

حالا بزارین آش حسابی بپزه و جابیوفته. وقتی که آش پخت و جا افتاد تو ظرف مورد نظرتون آش رو بکشین و با سیر داغ و نعنا داغ و پیاز داغ تزئین میکنیم و موقع سرو با دوغ ترش محلی آش رو سرو میکنیم.

نوش جان

سایر نکات:

این آش موقع سروش با دوغ ترش محلی سرو میشه و فوق العاده اس.
بدون دوغ هم میشه خورد.
هر چند وقت یکبار باید آش رو هم بزنید ک ته نگیره.
میتونین به جای بلغور گندم از گندم پوست کنده هم استفاده کنین.
و یا اینکه نصف لیوان بلغور گندم بزنین و نصف لیوان گندم پوست کنده
به جای لوبیا سفید میتونین لوبیا قرمز بزنین
و حتی میتونین همون مقدار نصف لیوان لوبیا رو نصفشو لوبیا سفید بزنین نصفشو لوبیا قرمز که سرجمع بشه نصف لیوان.
من تو این آشم یه بسته جعفری ام زدم خوشمزش کرد.
شما میتونین نزنین. چون تو دستور اصلیمون اصلا جعفری نداره.

منبع:سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۳:۱۵ ۰۲ مرداد ۱۴۰۰
عالی بود متشکر از توضیحات کامل
Maryam
۱۲:۲۲ ۲۶ دی ۱۳۹۹
سلام . تشکر . ولی پیدا کردن دوغ محلی سخته . مخصوصا تو تهران .
ناشناس
۱۰:۵۰ ۲۶ دی ۱۳۹۹
عالیه ممنونم