سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش متنجان

در گزارش زیر طرز تهیه خورش متنجان را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه خورش متنجان خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم:

مرغابی (میتوانید از اردک، مرغ یا خوتکاهم استفاده کنید)
۱ عدد
گردو
۵۰۰ گرم
برگه قیسی
۲۵۰ گرم
کشمش
۲۰۰ گرم
رب انار (شیرین)
۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذا خوری
شکر
۴ قاشق غذا خوری
گلپر
۲ قاشق مربا خوری
آب انار (ترش)
۲ پیمانه
نمک و زردچوبه
به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه

ابتدا مرغابی را پاک کرده و بشویید و کمی نمک به آن بزنید. مغز گردو را سائیده و نرم کنید. در یک قابلمه آب انارترش، زردچوبه و نمک را با یک لیوان آب بجوشانید.

گردوی سائیده را اول کمی در آب حل کنید، سپس داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا حدود ۴ تا ۵ ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد. اگر غلیظ بود در آن آب سرد بریزید تا گردو به روغن بیفتد.

ترشی و نمک آن را اندازه کنید. توجه داشته باشید هر قدر پخت گردو طولانی‌تر باشد خورش بهتر جا می‌افتد. مرغابی را با مقدار کمی روغن در تابه تفت داده و به قابلمه اضافه کنید.

بعد از آن که پخته شد رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کرده و بعد قیصی و کشمش را در خورش بریزید و اجازه دهید تا خوب پخته شود. در انتها به خورش گلپر بزنید و بگذارید تا خوب به روغن بیفتد.

سایر نکات:
۱) در صورتی که به مرغابی دسترسی نداشتید از مرغ یا اردک یا خوتکا استفاده کنید.
۲) این غذا بیشتر در استان‌های شمالی طبخ میشود.
۳) اگر آب انار نداشتید از آبغوره استفاده کنید.
۴) میزان ترشی و شیرینی این غذا را با توجه به ذائقه خود تنظیم کرده و در صورت دلخواه میزان شکر و مواد ترش را تغییر دهید.
۵) این غذا باید ظاهری شبیه فسنجان داشته باشد.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
علی محمدی
۲۱:۲۳ ۲۹ دی ۱۳۹۹
مگه تو خاب بخورم. بخدا گاهی روزا در ماه پول نون خریدن دیگه نداریم. هفت نفریم تو خونه. هر کدممون هم کار میکنیم بی فایدس خرجمون بالاست. ارزوی خوردن صبحانه ب دلم مونده.
ناشناس
۱۶:۰۹ ۲۸ دی ۱۳۹۹
لطفا طرز تهیه غذاهای ساده و ارزون رو بیشتر بزارید تو این شرایط اقتصادی این غذا رو فقط ده درصد قشر مرفه میتونن تهیه کنن که تو نت کاری ندارن چون سرگرمیهای خیلی زیادی دارن مثلا غذا با سویا آموزش بدین یا غذای بدون نیاز به گوشت و مرغ ممنون از شما
امیرحسین
۰۰:۴۷ ۲۸ دی ۱۳۹۹
مردم دارن از گرسنگی میمیرن بعد اینا دارن غذا درست کردن یاد میدن
ناشناس
۱۱:۴۷ ۲۷ دی ۱۳۹۹
واقعا عالیه
ناشناس
۱۲:۳۰ ۲۶ دی ۱۳۹۹
آخه پولو از کجا بیاریم مرغابی داریم ولی بقیشو نداریم
ناشناس
۱۱:۳۴ ۲۶ دی ۱۳۹۹
عالی بود
بنیامین
۰۰:۴۴ ۲۶ دی ۱۳۹۹
خیلی کشنک است
ناشناس
۰۰:۴۱ ۲۶ دی ۱۳۹۹
خیلی خوشمزہ ھست ولی پول نداریم
ناشناس
۰۰:۴۱ ۲۶ دی ۱۳۹۹
خیلی خوشمزہ ھست ولی پول نداریم
ناشناس
۰۰:۴۱ ۲۶ دی ۱۳۹۹
بیسواد فسنجان درسته نه متنجان.من شمالی و مرغابی فسنجان میخورم و تو سوسیس خور داری به من یاد میدی
دختر لر
۱۱:۵۵ ۲۶ دی ۱۳۹۹
اینهمه بی ادبی نیاز نبودا.....
رهگذر
۱۳:۱۳ ۲۶ دی ۱۳۹۹
شمالی ها واقعا مودب و متین هسان شما مطمئنی شمالی هستی؟
ناشناس
۲۲:۱۲ ۲۵ دی ۱۳۹۹
این چی داشته که پربازدید سایت شده اخه
ناشناس
۲۱:۴۹ ۲۵ دی ۱۳۹۹
خیلی خوبه منم درست کردم شمام درست بکنید،،
ناشناس
۲۱:۴۵ ۲۵ دی ۱۳۹۹
من که نخوردم گوشت مرغابی شما بخورید
مرام
۲۱:۲۰ ۲۵ دی ۱۳۹۹
همه غذا ها عالیه.
فقط جای پولش خالیه
ناشناس
۱۹:۳۳ ۲۵ دی ۱۳۹۹
جوشیدن کشمش در غذا اشکال شرعی دارد
Źzzzzz
۰۵:۲۴ ۲۷ دی ۱۳۹۹
واقعا؟
هستی من
۰۶:۰۹ ۲۷ دی ۱۳۹۹
خیر. جوشیدن انگور اشکال شرعی دارد.
ناشناس
۰۷:۱۶ ۲۹ دی ۱۳۹۹
عجب