سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تارت پسته و پرتقال + دستور تهیه

در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  روش تهیه تارت پسته و پرتقال  را به شما  آموزش دهیم.


بیشتربخوانید


مواد مورد نیاز

آرد ۲۲۰ گرم
پودرشکر ۴۰ گرم
پودر بادام ۴۰ گرم
کرة سرد (مکعبی خرد کرده) ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد

مواد لازم کرم پسته
کره ۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
پودر پسته ۵۰ گرم
تخم‌مرغ ۱ عدد
آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رنده کرده۱ قاشق چایخوری

مواد لازم کرم پرتقال
تخم‌مرغ۱ عدد
زردة تخم‌مرغ۱ عدد
شکر ۸۰ گرم
کره ۴۰ گرم
آب پرتقال ۲ قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رنده کرده ۱ قاشق چایخوری

روش تهیه

آرد، پودر بادام، پودر شکر و کره را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان درآید. آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید تا مواد خمیر شود. سپس خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 – 4 میلیمتر باز کنید و در قالب مخصوص تارت به قطر 27 سانتیمتر پهن کنید. روی خمیر کاغذ روغنی بگذارید و با سرامیک‌های مخصوص و یا قدری لوبیا رویش را بپوشانید. اکنون تارت را 15 دقیقه در فر بپزید و بعد کاغذ و سرامیک‌ها را بردارید و 10 دقیقة دیگر تارت را بپزید. اینک کرم پسته را داخل تارت بریزید و 8 دقیقه در فر بپزید. آن‌گاه تارت را از فر در آورید و کرم پرتقال را رویش بریزید و 8 دقیقة دیگر در فر بپزید. همینکه تارت خنک شد، اطراف آن را با خامة فرم گرفته و پسته بیارائید.

روش تهیه‌کرم پسته
همة مواد را با هم مخلوط کنید.

روش تهیه کرم پرتقال
همة مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. پیوسته آن را هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

منبع: شور و شیرین 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.