سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه رول رزماری؛ یک شام ساده و سبک

در گزارش زیر طرز تهیه رول رزماری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رول رزماری را می‌توانید به عنوان یک شام ساده و سبک یا حتی پیش غذا سرو کنید. این رول به خاطر وجود رزماری عطری فوق‌العاده دارد و برای بدن بسیار مفید است. برای مثال تقویت حافظه، تقویت دستگاه ایمنی، سم زدایی بدن و محافظت در برابر عفونت‌های باکتریایی از خواص بی‌نظیر گیاه رزماری هستند. در این روز‌ها که به خاطر کرونا باید سیستم ایمنی بدنمان را تقویت کنیم و از بیماری‌های عفونی در امان باشیم، رزماری یکی از گیاهان تاثیرگذار است که می‌توانید آن را در رژیم غذایی روزانه‌تان قرار دهید. اگر به دنبال این هستید که شام چی بپزید و یک شام ساده برای امشبتان می‌خواهید این رول خوشمزه را می‌توانید تهیه کنید و همراه با سس کچاپ و یا حتی در کنار خوراک و بعضی از غذا‌های خود سرو کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه رول رزماری را به شما آموزش دهیم.


بیشتر بخوانید:


مواد لازم برای تهیه یک شام ساده و سبک؛ رول رزماری

مخمر هفت گرم
آب گرم (۱۱۰ درجه تا ۱۱۵ درجه) یک‌چهارم فنجان
آرد نان سه فنجان
شکر دو قاشق غذاخوری
نمک سه‌چهارم قاشق چای‌خوری
رزماری تازه (خرد شده) یک قاشق غذاخوری
شیر کم چرب  یک فنجان
تخم مرغ بزرگ یک عدد
روغن کانولا یا روغن معمولی یک‌چهارم تا یک‌سوم فنجان
زرده تخم یک عدد

طرز تهیه یک شام ساده و سبک؛ رول رزماری

این طرز تهیه یک شام ساده و سبک است که شما می‌توانید آن را تنها در چند مرحله آماده و در کنار یک خوراک خوشمزه مانند خوراک قفقازی یا خوراک مرغ مراکشی نوش جان کنید. برای تهیه رول رزماری ابتدا باید داخل یک کاسه کوچک مخمر را داخل آب گرم حل کنید. آرد نان، شکر، دو قاشق چای‌خوری رزماری و نمک را داخل غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس شیر گرم، تخم مرغ و مخمر را داخل غذاساز بریزید و چند بار پالس بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

در حین مخلوط شدن مواد در غذاساز، روغن کانولا را به مواد اضافه کنید تا زمانی که حالت خمیری شکل به خود بگیرد پالس بزنید. حدودا باید دو دقیقه مواد را همراه روغن داخل غذاساز هم بزنید تا خمیر خوب ورز پیدا کرده و نرم شود.

داخل یک کاسه تمیز مقداری روغن بریزید و دیواره‌های ظرف را با روغن چرب کنید. خمیر را داخل کاسه قرار دهید و کمی ان را بچرخانید تا سطح آن چرب شود. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا خمیر پف کرده و حجمش دو برابر شود.

بعد از یک ساعت خمیر را از ظرف خارج کرده و یک مشت کنید. سطح کارتان را کمی آردپاشی کنید و خمیر را روی آن به ۱۲ گلوله مساوی تقسیم کنید. هر توپ خمیری را به صورت استوانه‌های باریک دربیاورید و رشته خمیر را به صورت حلزونی بپیچید. ۱۱ گلوله خمیری دیگر هم به صورت حلزونی شکل دهید.

روی قالب فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن را چرب کنید. رول‌های رزماری را با فاصله از هم بچینید و حدود نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا حجمشان دو برابر شده و خوب بپزند. پس از گذشت ۴۰ دقیقه سینی را از فر خار ج کرده و با قلمو روی رول‌ها را به زرده و شیر آغشته کنید و رزماری باقیمانده را روی آن‌ها بپاشید. سپس برای هشت دقیقه دیگر رول‌ها را داخل فر قرار دهید تا روی آن‌ها طلایی رنگ شود. پس از هشت دقیقه سینی را از فر بیرون آورده و رول‌های رزماری را روی قفسه سیمی مخصوص قرار دهید تا خنک شوند. شام ساده و سبک شما آماده سرو است؛ نوش جان!

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.