به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مجید منعم زاده، معاون پژوهشی وارتباطات علمی دانشگاه کاشان، گفت: شرکت پیشروفناور نانو تاو آسیا (پنتا) توانسته است در زمینه تولید سیستمهای تصفیه پساب، مجوز دانشبنیانی را دریافت و از مزایای آن بهرهمند شود.
او، آقایان رضا محصل، اکبر تکری وحامد بنانی فرد را از اعضای موسس و اصلی این شرکت و از دانش آموختگان پژوهشکده فناوری نانو دانشگاه کاشان عنوان کرد و گفت: این رویداد علمی گامی در جهت پیشرفت محصولات ارائه شده و کسب رضایت بیشتر مشتریان است.
به گفته او، این شرکت دانش بنیان یک شرکت دانشجویی از دانشجوهای دانشگاه کاشان است که فعالیت آن از سال ۹۵ در قالب هسته در مرکز رشد این دانشگاه شروع و سال ۹۸ شرکت تاسیس شد.
منعم زاده، اظهارداشت: سیستم تصفیه پساب با تکنولوژی پلاسما، دستگاه تصفیه و ضد عفونی هوا بدون استفاده از مواد شیمیایی و بدون تولید گاز مضر، سیستم پردازش سطوح پلاسمایی، سیستم سنتز نانو مواد با استفاده از پلاسما و سیستم همگن ساز با استفاده از فناوری کاویتاسیون از جمله محصولات این شرکت دانشبنیان است.
شایان ذکر است: بر اساس ماده ۲ قانون حمایت از شرکتها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوریها و اختراعات مصوب ۱۳۸۹ مجلس شورای اسلامی، شرکتهایی که در زمینهی گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری و "تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه شامل طراحی و تولید کالا و خدمات در حوزه فناوریهای برتر و با ارزش افزوده بالا" فعالیت مینمایند، شرکت یا موسسه دانش بنیان محسوب میشوند.
شرکتهای دانش بنیان با هدف هم افزایی علم، ثروت، توسعه اقتصاد دانش محور و استفاده بهینه از پتانسیلهای دانشگاهها و موسسات پژوهشی مورد تایید وزارت علوم تحقیقات ایجاد میگردند. از جمله سایر اهداف شرکتها و موسسات دانش بنیان میتوان به تحقق اهداف علمی کشور شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری، تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه شامل طراحی و تولید کالا و خدمات محصولات دانش بنیان با ارزش افزوده فراوان نام برد.
انتهای پیام/م