سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه املت مدیترانه‌ای لذیذ و مقوی به روش اصلی

در گزارش زیر می‌توانید طرز تهیه املت مدیترانه‌ای به روش اصلی آن را بخوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، املت مدیترانه‌ای یکی از جذاب‌ترین و خوشمزه و خوش آب و رنگ‌ترین انواع املت است که در مدت زمانی کوتاه آماده می‌شود. طعم بی‌نظیر انواع سبزیجات در کنار زیتون و تخم مرغ در این املت بسیار دلچسب و لذیذ است. می‌توانید این املت را به عنوان یک صبحانه مقوی و کامل تهیه کنید و یا به عنوان شام در عرض چند دقیقه آن را سرو کنید. املت مدیترانه‌ای معمولاً به دو روش تهیه می‌شود، می‌توانید مثل بقیه انواع املت مواد را با تخم مرغ مخلوط کنید و این املت را درست کنید. در این مقاله می‌توانید طرز تهیه املت مدیترانه‌ای به روش اصلی آن را  بخوانید.

مواد لازم برای یک نفر

روغن زیتون: ۱ قاشق چایخوری

گوجه گیلاسی: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پیاز خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

پونه کوهی خشک: به مقدار لازم

پنیر فتای خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

زیتون سیاه خلالی خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد

نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری

فلفل: به مقدار لازم


بیشتربخوانید


طرز تهیه املت مدیترانه‌ای لذیذ و مقوی به روش اصلی

طرز تهیه املت مدیترانه‌ای به این صورت است که ابتدا یک ماهیتابه کوچک را با حرارت متوسط روی گاز قرار دهید. مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید تا گرم شود. سپس گوجه فرنگی، پیاز‌های خرد شده و پونه کوهی خشک را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. حدود ۱ دقیقه صبر کنید تا گوجه فرنگی و پیاز نرم شوند. بعد از آن، مواد را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف بریزید. به همان ماهیتابه پنیر فتای خرد شده و زیتون خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس در طرفی جداگانه کنار بگذارید.

در این مرحله باید تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه بشکنید. مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و با کمک چنگال مواد را خوب هم بزنید تا تخم مرغ کمی کف کند. حال در یکی ماهیتابه تمیز و کوچک مقداری روغن زیتون بریزید تا گرم شود. بعد از گرم شدن روغن زیتون یا کره تخم مرغ را درون تابه بریزید. درب ماهیتابه را برای چند دقیقه ببندید تا تخم مرغ پخته شود. سپس مخلوط گوجه و پنیر را روی یک سمت تخم مرغ بریزید. بعد از اینکه تخم مرغ کاملاً پخته شد یک سمت آن را به وسیله یک کفگیر روی مواد داخل املت برگردانید و تا کنید. می‌توانید این کار را بعد از خارج کردن املت نیز انجام دهید. در نهایت پنیر و زیتون را روی املت بریزید و از طعم لذیذ املت لذت ببرید.


نکاتی که باید در مورد طرز تهیه املت مدیترانه‌ای بدانید

*رژیم غذایی مدیترانه‌ای بر پایه مقادیر زیاد سبزیجات، مغزها، دانه‌ها و چربی‌های گیاهی است و برای سلامت بسیار مفید است.

*شما می‌توانید برای درست کردن املت مدیترانه‌ای از انواع سبزیجات متنوع دیگر مثل فلفل دلمه، قارچ، کدو، اسفناج، ریحان، گشنیز و جعفری تازه نیز استفاده کنید.

*برای خوش طعم‌تر شدن املت مدیترانه‌ای می‌توانید مقداری سبزی خرد شده مثل گشنیز، جعفری، ریحان، پونه به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. با این روش عطر و طعم سبزی‌ها به خورد تخم مرغ می‌شود و غذا طعم بهتری پیدا می‌کند.

*برای تزئین این املت مدیترانه‌ای می‌توانید مقداری از انواع پنیر خرد شده به میل و سلیقه خودتان (از گودا گرفته تا پارمزان و …) و یا سبزیجات پخته شده روی آن بریزید.

*برای خوشمزه‌تر شدن این املت مدیترانه‌ای می‌توانید در کنار پنیر فتا از پنیر ریکوتا هم استفاده کنید.

برخی از افراد در زمان مخلوط کردن تخم مرغ‌ها مقداری پنیر نیز به آن اضافه می‌کنند و این کار موجب مزه دار شدن و خوش طعم شدن املت می‌شود.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.