به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، کامران نجات اللهی، استاد دانشگاه پلی تکنیک تهران بود. او در پنجم دی ماه سال ۱۳۵۷ در حمله مأمورین نظامی رژیم پهلوی به تحصن استادان و دانشجویان دانشگاههای تهران در وزارت علوم به شهادت رسید. روز بعد مراسم تشییع پیکر این شهید با حضور مردم برگزار شد.
صفحه رسمی مرکز اسناد انقلاب اسلامی به مناسبت سالروز شهید نجات اللهی بخشی از کتاب حسن غفوریفرد که همین مرکز آن را به چاپ رسانده را منتشر کرده که در ادامه میخوانید:
"حسن غفوریفرد در بخشی از کتاب خاطرات خود میگوید: در مراسم تشییع جنازه شهید نجاتاللهی، یک راهپیمایی بسیار عظیمی برگزار شد که از راهپیماییهای به یاد ماندنی آن دوران است. بعد از تیر خوردن نجاتاللهی، ابتدا ایشان را به بیمارستان آبان که نزدیک ساختمان وزارت علوم بود، بردند. وی در همانجا به شهادت رسید. بعد از آن برای رد گم کردن، جنازه ایشان را شبانه به بیمارستان امام خمینی بردند. چون رژیم به شدت نگران جنازهی ایشان بود، تمام اقدامات را برای جلوگیری از تشییع انجام داد. انتقال جنازه به بیمارستان امام خمینی که از مرکز شهر دور بود، یکی از این اقدامات بود. در بیمارستان هم برای اینکه جنازه شناخته نشود، جسد را به یکی از کلاسهای بیمارستان برده و زیر صندلی مخفی کرده بودند، ولی افرادی آن را شناخته بودند.
فردای آن روز جمعیت بسیار عظیمی در اطراف بیمارستان امام خمینی تجمع کرد. رژیم مصمم بود اجازه تشییع جنازه را ندهد، ولی مردم به تشییع جنازه و راهپیمایی مصمم بودند. نزدیکیهای ظهر مراسم تشییع شروع شد. تمام مسیر بین بیمارستان امام خمینی تا میدان انقلاب مملو از جمعیتی بود که شعار میدادند. آن هم شعارهایی که مستقیماً علیه شاه بود. وقتی جنازه به جلوی میدان انقلاب رسید، رژیم فهمید که نمیتواند جمعیت را کنترل کند و امکان گرفتن جنازه از جمعیت وجود ندارد، به همین خاطر تیراندازی شروع شد و تعدادی هم، همانجا شهید شدند. بالاخره جنازه را به بهشت زهرا بردند و در آنجا دفن کردند. "
بیشتر بخوانید
در ادامه پست مرکز اسناد را مشاهده میکنید:
انتهای پیام/
روحشان شاد و یادشان گرامی