سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ ازفوت و فن‌های تهیه گوش‌فیل و مینی پای فندق و مربا تا پرالین چیلی موکا با پاناکوتا + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۴۵ ۰۵ دی ۱۳۹۹
از شما مدیرانی که ادعای فرهنگی دارید میپرسم....ترویج غذاهای خارجی کاری فرهنگی است ؟
سیاوش
۱۹:۵۵ ۰۴ دی ۱۳۹۹
تا حالا بورانی کدو خوردین؟؟؟؟؟
پاینده ایران
۰۴:۳۷ ۰۵ دی ۱۳۹۹
اونکه فرمودید بورانی کدو هست ونه بورانی کدو . خوشمزه درکل چیز درهم برهم قروقاطی بیخودو باحالیه