سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش رنگارنگ؛ یک پیشنهاد خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه خورش رنگارنگ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه خورش رنگارنگ آشنا کنیم.

مواد لازم
گوشت (خورشتی و خرد شده) ۷۰۰ گرم
عصاره گوشت ۱ بسته
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
کره ۱۵۰ گرم
برنج ۰.۵ کیلوگرم
روغن به مقدار لازم
فلفل دلمه‌ای (رنگارنگ و نگینی شده) ۳ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب نیمی از کره‌ها را ذوب کرده و پیاز نگینی شده را در آن کاملا سرخ میکنیم و سپس گوشت خرد شده را تا حدی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد.

سپس عصاره گوشت را در آب مخلوط کرده و به گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم خوب بپزند.

فلفل‌ها را در ظرفی جداگانه تفت میدهیم تا کمی نرم شوند و رنگشان تغییر کند.

سپس رب گوجه فرنگی، زعفران و ادویه را به آن‌ها اضافه کرده و دراواخر پخت گوشت به خورش اضافه میکنیم.

برنج را در ظرف مناسب دم میکنیم و به صورت پلو خورش غذا را سرو میکنیم.


سایر نکات
میتوانید به جای گوشت تکه‌ای از گوشت چرخکرده یا مرغ هم استفاده کنید
اضافه کردن فلفل و تند کردن غذا مزه آن را بهتر میکند
اگر دوست دارید چند قاشق آبلیمو به غذا اضافه کنید تا خوشمزه‌تر شود.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۱۰ ۰۲ دی ۱۳۹۹
بس سیر چی شد خورشت رنگارنک